Forhandlere søkes – Kun det beste er bra nok for barn

Vi er eksklusiv importør av Steiff i Norge og søker kontakt med interesserte og interessante butikkjeder, spesielle leketøysforretninger, butikker der hvor det er mye turister, firmaer som selger reklameartikler og aktive forhandlere for våre teddybjørner, bamser og et stort antall av forskjellige plysjdyr.

STEIFF har i noen år solgt barneklær produsert av andre leverandører. For å sikre at produktene er av den kvaliteten Steiff står for, har de fra 2019 startet egen produksjon av barneklær.

Fra 2009 er STEIFF verdens eneste produsent av teddybjørner m.m. med egen stoff fabrikk.

Ønsker du å selge topp barneklær fra STEIFF i din butikk eller på nettet, ta kontakt. Det vil kun være en butikk i hver by, unntatt i de største byene.

Selskap

Naturgården AS

Kontaktperson

Ragnar Thon

Telefon

911 44 136

Nettside

www.steiff.com

Historien om Steiff

Steiff er verdens eldste og ledende produsent av økologiske, allergivennlige, innovative og miljøvennlige teddybjørner, bamser, plysjdyr og barneklær.

Steiff er et av Tysklands største internasjonale merkenavn.

Grunnlegger av Steiff er Margarete Steiff, født i 1847 var bevegelseshemmet og satt i rullestol. Utdannet seg til syerske og startet med å sy nåleputer, som elefanter.
I 1880 startet hun STEIFF og bygde Tysklands første fabrikkbygning med vinduer og tilrettelagt for bevegelseshemmede slik at de ansatte skulle få det lyst å trivelig på jobb.

STEIFF er mer enn en «Bamse», det blir som et familiemedlem. Hver eneste «Bamse» blir håndlagd fra start til slutt. Før «Bamsene» blir sendt ut går de gjennom 3 forskjellige kvalitetskontroller. Alle STEIFF produkter har varemerke «Knappen i øret»
STEIFF selges i dag over hele verden. STEIFF produkter har stor samlerverdi og har samlere over hele verden.
Har egen verdensomspennende STEIFF klubb med ca. 40.000 medlemmer. STEIFF har også et av Tysklands mest besøkte museum.

Kunne du/dere tenke deg å være en forhandler/salgspartner for STEIFF? Da vil vi gjerne høre fra deg. 

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Legg igjen en kommentar