Agenter søkes til eksklusive glassrekkverk, gjerder og levegger

Forefence ble etablert i 2012. Vi designer og produserer rekkverk, gjerder og levegger, av høy kvalitet, i Norge. Produktet er rettighetsbeskyttet, og har bestått testing hos Sintef. Vår ambisjon er å bli Scandinavias ledende leverandør av glassrekkverk.

Selskap

Forefence AS

Kontaktperson

Bård Racin Meltvedt

Telefon

94 87 1045

Produktet vi selger

Glassrekkverk med stolper er det vi selger mest av. Produktet er unikt, og skiller seg fra andre produkter i markedet, ved at glassene innfestet i stolpene, slik at det oppnås maksimal le-effekt. Stolpenes dimensjonering gir dessuten rom for adskillig større avstand mellom stolpene enn konkurrerende produkter, noe som er et klart konkurransefortrinn. Vi produserer stolper og øvrige stålelementer i syrefast 316 stål hos Plateteknikk AS. Glassene produseres hos Modum Glassindustri AS ihht. NS 3510. Vi er konkurransedyktige på pris.

Målgruppen vi selger til

Vi selger mest i privatmarkedet, men vi har også kunder som OBOS, Block Watne, Mesterhus, og Vedal entreprenør på kundelisten. Målgruppen er således både privatmarkedet og proffmarkedet, og har vi i dag en agent i Nord-Norge og en på Vestlandet som selger mot begge grupper. 

Agenter søkes

Vi søker nå agenter i følgende områder:

  • Østlandet
  • Sørlandet
  • Midt-Norge

Vi ser etter en resultatorientert, høflig og grunnleggende serviceinnstilt kvinne eller mann, med gode norskkunnskaper og egen bil.

Kandidaten bør ha kunnskap om, og kontaktnett i, eiendoms/bygg/uteroms-markedet. Agenten kan ha komplementære, men ikke konkurrerende produkter, i sin portefølje.

Agenten vil jobbe med lettsolgte, spennende kvalitetsprodukter og være med på å bygge opp Forefence til å bli en ledende leverandør av glassrekkverk.

Salgsmetodene skal være faktabasert og tillitvekkende.

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin