FMP AS søker provisjonsselger / salgsagent

Hvem er vi?

FMP ønsker å fremme smart energiprosjektering, og miljøeffektiviseringstiltak i eksisterende og nye bygg. Vi tilbyr miljøeffektiv kvalitetsbelysning i LED til konkurransedyktige priser for bedriftsmarkedet.

FMP skal være den ledende og mest profesjonelle faghandler innen LED-belysning, og for å sikre optimal kvalitet på produktene er det av største viktighet at man samarbeider med bransjens absolutte beste leverandører.

Vi i FMP gjør det og derfor er du som kunde alltid sikret det beste, både hva kvalitet og service angår.

Hva / hvem søker vi

FMP søker en eller flere rene provisjonsselgere som har kjennskap til bedriftseiere, Industrikunder, og ellers vet litt om hvordan markedet fungerer generelt mot installasjons bedrifter innen elektro.

Fint om de også kjenner eller gjør seg kjent med reglementet og lovendringen som trer i kraft 2019/20 vedr utfasing av ulovlige lyskilder etc. og hva LED belysning og dens fordeler har.

Hva tilbyr vi

FMP tilbyr god provisjonslønn direkte mot hver enkelt salg/ordre i %, samt muligheten for selger å kunne beholde dem som egen kunde for provisjon også mot fremtidige salg utover enkelt salg gjort pr.gang.

Så kontakter kunde oss flere enn en gang, tilfaller også dette salget selger som først har signert ny kunde.

Kostnader

FMP setter opp mail for selger, samt trykker opp visitt kort. Etter en vurdering utover salg, vil vi også kunne tilby telefon, reisekostnader etc etter prestasjoner.

Bilde materiell samt annen relevant info vil være tilgjengelig fra oss mot selger(e).