Få salg via Linkedin i 2020

Arbeidet med denne guiden begynte tidlig i 2019 og har tatt mye lenger tid enn først antatt. Årsaken til at det har tatt tid er at vi ønsket å ha en guide som er enkel å følge, rask å implementere, og som vil gi deg konkrete resultater. Det har vært utfordrende og jeg har snakket med en håndfull Linkedin-guruer og gått gjennom flere titalls timer med materiale (lesestoff og nettkurs) om Linkedin i arbeidet med guiden.  

Det er utrolig mange som påberoper seg å være ekspert på Linkedin og de er ikke fremmed for å «hype» Linkedin som det som har skjedd bedriftsledere og selgere dette årtusenet. Og det selges kurs som koster titusenvis av kroner om hvordan du kan bli rik via Linkedin. 

Målsetningen med denne guiden er å gi deg kunnskapen du trenger for jevnlig å få kunder via Linkedin (uten å bruke masse tid og penger på det). 

Guiden oppdateres jevnlig med ny informasjon. Send gjerne også spørsmål /innspill om Linkedin til oss eller legg igjen kommentarer nederst på siden. 

Resten av denne guiden er kun for medlemmer

 Om du ønsker å se hele innholdet i guiden må du være medlem av Agenturer.no. Er du allerede medlem så logg inn her. Hvis du ikke er medlem så kan du bestille medlemskap her

Legg igjen en kommentar

Les flere artikler fra Agenturer.no: