Norges beste kundeleads i byggebransjen

Norge Bygges samler inn informasjon om Bygg og anlegg i Norge. Gjennom ulike overvåkingsverktøy, leads, samarbeidspartnere, kunder osv kontakter de personer og får bekreftet informasjonen før de legger dette inn på Norge Bygges. De gjør jobben med å skaffe oversikt og informasjonen du som jobber med salg inn mot bygg og anlegg ønsker.

De følger prosjektene fra tidlig fase og frem til Byggestart og har informasjon både fra privat og offentlig sektor.

Norge Bygges er en database som gir oversikt på alt som blir bygd i Norge og hvem som blir kontrahert på prosjektene. Man kan søke opp kunder, aktører og prosjekter innen bygg og anlegg i hele Norge.

Vil du vite hvem som er tiltakshaver, utbygger, arkitekt, beskrivende ledd, totalentreprenør og underentreprenører på prosjektene?

Dette kan du få servert fra Norge Bygges på daglig basis, og dermed komme i dialog med din målgruppe til rett tid for å ikke gå glipp av viktige prosjekter. Det står også oppført prosjektledere og direkte kontaktinfo, slik vil du spare tid samtidig som du får full oversikt over markedet. Ved hjelp av punktovevåking får du leads rett i din epost!

Agenturer.no testet Norge Bygges

Vi har fått teste Norge Bygges og kan god for at de leverer det de lover. Det er utrolig imponerende hvordan de klarer å hente inn detaljert informasjon om utallige byggeprosjekter over hele landet. For selgere og salgsagenter som jobber mot Bygg & Anlegg er dette et utvilsomt et svært nyttig verktøy for prospektering og for å finne nye kunder.

Vi er derfor glad for at Norges Bygges har gått med på tilby medlemmer av Agenturer.no en fordelsavtale med 15 prosent avslag på deres priser.

For å benytte det tilbudet må du være medlem av Agenturer.no og ikke være eksisterende kunde av Norge Bygges. Som medlem finner du praktisk informasjon på medlemssidene våre.

Om du ikke er medlem av Agenturer.no og uansett ønsker mer informasjon om Norges Bygges så kan du legge igjen din kontaktinformasjon under.

Peronsvern*
Agenturer.no vil dele din kontaktinformasjon med Norge Bygges med det formålet å kontakte deg med tilbud om en uforpliktende demonstrasjon av løsningen deres. Når/hvis vi ikke har behov for dine kontaktdata lenger vil de bli slettet.
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Les flere artikler fra Agenturer.no: