Få kontroll på markedet og salgsleads via Norge Bygges

Norge Bygges samler inn informasjon om Bygg og anlegg i Norge. Gjennom ulike overvåkingsverktøy, leads, samarbeidspartnere, kunder osv kontakter de personer og får bekreftet informasjonen før de legger dette inn på Norge Bygges. De gjør jobben med å skaffe oversikt og informasjonen du som jobber med salg inn mot bygg og anlegg ønsker.

De følger prosjektene fra tidlig fase og frem til Byggestart og har informasjon både fra privat og offentlig sektor.

Norge Bygges er en database som gir oversikt på alt som blir bygd i Norge og hvem som blir kontrahert på prosjektene. Man kan søke opp kunder, aktører og prosjekter innen bygg og anlegg i hele Norge.

Vil du vite hvem som er tiltakshaver, utbygger, arkitekt, beskrivende ledd, totalentreprenør og underentreprenører på prosjektene?

Dette kan du få servert fra Norge Bygges på daglig basis, og dermed komme i dialog med din målgruppe til rett tid for å ikke gå glipp av viktige prosjekter. Det står også oppført prosjektledere og direkte kontaktinfo, slik vil du spare tid samtidig som du får full oversikt over markedet. Ved hjelp av punktovevåking får du leads rett i din epost!

Agenturer.no har testet Norge Bygges

Vi har fått teste Norge Bygges og kan god for at de leverer det de lover. Det er faktisk ganske imponerende at de klarer å hente inn detaljert informasjon om utallige byggeprosjekter over hele landet. For selgere og salgsagenter som jobber mot Bygg & Anlegg er dette et utvilsomt et svært nyttig verktøy for prospektering og for å finne nye kunder.

Vår kontaktperson i Norge Bygges, Siri Berntsen, har lang salgserfaring og påpeker også:

Hvor ofte hører man ikke at man må skille seg ut når man skal ringe «cold calls» eller ha en interessevekker klar når nye kunder skal kontaktes.  Med Norge Bygges får du informasjon som gir deg muligheten til å starte samtalen med « Gratulerer! Jeg ser at du har vunnet et nytt prosjekt!» Har du allerede fått møte med en bedrift eller en prosjektleder? Da kan det hende at de sitter med andre prosjekter som du kan få mersalg på. Som kunde i Norge Bygges sitter du på informasjon som kan gi deg og din bedrift en fordel om du bruker den smart.

Ønsker du en demonstrasjon av mulighetene Norges Bygges så kan du besøke deres nettside her.

Agenturer.no har også en fordelsavtale for sine medlemmer hvor nye kunder får 15 prosent rabatt på prisene deres. For å benytte det tilbudet må du være medlem av Agenturer.no og ikke være eksisterende kunde av Norge Bygges.