Etablert internasjonalt IT-selskap søker salgspartner for Norge

REIZ Tech er et veletablert IT-selskap med hovedkontor i Litauen som nå har opert i 16 år. Vi har over 170 fagfolk ansatt hos oss som snakker 9 forskjellige språk og har kunder over hele verden.

Vi tilbyr tilpassede programvareløsninger og IT -tjenester i henhold til kundens behov.

Vi har allerede aktive kunder i Norge, men ser potensial for å vokse mer i det norske markedet. For å få dette til ønsker vi å få på plass en lokal salgspartner som tar ansvar for det norske markedet.

Selskap

Reiz Tech

Kontaktperson

Karolina Petraitienė

Nettside

www.reiz.tech

Salgspartner for Norge

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen IT-utvikling som det er stor etterspørsel etter i Norge. Du finner en oversikt over våre tjenester på vår hjemmeside.

Vi har kunder i en rekke bransjer som etterspør IT-uvikling. Det inkluderer blant annen bank & finans, energisektoren, industri, maritim sektor, transportbransjen, etc.

Vi ser nå etter en salgspartner for Norge som kan hjelpe oss til ytterligere vekst i disse bransjene og andre bransjer som etterspør IT-tjenester.

Vi vil tilby:

  • Meget god provisjon på alt salg. Betydelig høyere enn hva noen av våre konkurrenter tilbyr.
  • Support og markedsstøtte. Vi vil hjelpe deg med med markedsføringsmateriell, nettside, og andre tiltak som hjelper deg/dere i salgsarbeidet

Ser du mulighetene for et samarbeid med oss? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin