ES Partner AS

Agenturselskap i Rogaland

Vi er et agenturfirma som har fokus på det viktigste av alt, kunden. Vi vil til enhver tid strekke oss langt for å imøtekomme kundens behov og etterspørsel. Derfor er det og viktig at vi leverer kvalitetsprodukter til gode priser slik at kunden kommer tilbake, og ikke minst anbefaler oss til andre. Vi kan vise til gode referanser. Vi har over 20 års erfaring.

Dør og Vindu

Vi tilbyr dør og vindu i Pvc / Kompositt av svært god kvalitet. Profilene er av merket Rehau som er et anerkjent merke av tysk kvalitet. i tillegg tilbyr vi dør og vindu i aluminium. Alle vindusproduktene er sertifisert av NDVK (Norsk dør og vindukontroll / SINTEF ) i tillegg til andre nødvendige godkjenninger. Dette for å oppfylle alle krav til det nordiske klimaet.

Nettside: www.aradas.lt

 Pakkemateriell

Vi tilbyr alt innen pakkemateriell for industri. Vi er agent for H Clausen AS i Rogaland. H Clausen AS er Norges eldste firma innen pakkemateriell.

Nettside: www.h-shop.no

Byggevarer og Møbler

VOX tilbyr listverk, veggplater, utvendig kledning, gulv, underlag etc, møbler og interiør. Vi er agent for VOX i Skandinavia. Vår oppgave er å finne forhandlere og kunder av produktene, og kandidater til å åpne egne Vox butikker med møbel og interiør. Det finnes i dag mange butikker rundt om i Europa og verden for øvrig. Møblene er i skandinavisk stil med fint design og innovative løsninger. Tilbakemeldingene så langt er svært positive. Den første butikken i Skandinavia vil åpne i Porsgrunn i april.

Nettside: https://www.vox.pl/uk/

Erkado er en av Europas største produsenter av innerdører, skyvedører, ytterdører etc. Fabrikken produserer ca 100 000 dører hver mnd. Vi er agent for Erkado i Skandinavia.

Nettside: https://erkado.pl/en/

Vi er åpen for relevante og interessante henvendelser om nye agenturmuligheter. 

Selskap

ES Partner AS

Kontaktperson

Sverre Engedal

Telefon

472 05 555

Del denne profilen i sosiale medier

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Lønnsomme tjenester og verktøy for din bedrift

Bli medlem

Du går glipp av muligheter akkurat nå hvis du ikke er medlem av Agenturer.no! Få flere muligheter og bedre avtaler for din bedrift ved å bli medlem.

MER INFORMASJON »

Sjekk siste muligheter for salgsagenter og toppselgere