Er du en dyktig selger med interesse for digital markedsføring?

Afectium AS er et digitalt konsulent- og markedsføringsbyrå som er lidenskapelig opptatt av å hjelpe bedrifter med ekspansjon av deres virksomhet. Gjennom strategisk tilstedeværelse i digitale kanaler, analytisk tilnærming og enestående gjennomføringsevne skal vi bidra til økt konkurransekraft for kunde.

Afectium AS viktigste kjerneverdier er lojalitet, skape resultater, være offensive og ligge i forkant, være en innovativ tjenestetilbyder av digitale markedsføringsprodukter i markedet.

Afectium AS skal være den foretrukne markedspartner i SMB-markedet, men kan også serve større nasjonale- og internasjonale kunder. Vi ønsker å samarbeide med selskaper med en proaktiv plan mot det digitale markedet.

Vi søker nå en salgsagent som kan hjelpe oss å kapre flere kunder.

Denne annonsen er ikke lenger tilgjengelig

Annonsen er utløpt eller fjernet av andre årsaker. Om du ønsker å se hele innholdet i annonsen likevel så må du være medlem av Agenturer.no. Er du allerede medlem så logg inn her. Hvis du ikke er medlem så kan du bestille medlemskap her

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Bli medlem

Du går glipp av muligheter akkurat nå hvis du ikke er medlem av Agenturer.no! Få flere muligheter og bedre avtaler for din bedrift ved å bli medlem.

MER INFORMASJON »