Er du agent og en av våre nye digitale rådgivere?

I følge SmartInsights gjøres det 4.464.000.000 søk på Google hver eneste dag. Med over 77 prosent markedsandel gjør det Google til en av de viktigste markedsføringskanalene i verden, med et stort fortrinn foran Facebook-annonsering.

På vegne av et av Danmarks ledende Google-byråer, skal vi nå være med på å skape en suksess i Norge. Derfor trenger vi DEG ! Enten du er agent, selvstendig konsulent, freelance, eller ønsker å bli det.

Vi er åpne for alle muligheter.

Selskap

Loyalty Partner

Kontaktperson

Morten Bakke

Telefon

0045 27 777 919

Hvem er vi?

På våres hjemmeside skriver vi følgende:

Let Loyalty Partner help you reach your sales goals! The Mobilisation of Disruptive Digital Marketing!

Vi er for våre kunder en sammarbeids- og salgspartner – en trusted advisor med unik know-how, som hjelper store organisasjoner og virksomheter med Google markedsføring samt løpende gir råd om effektfull digital marketing.

På denne måten løfter vi virksomheter til nye høyder online, på tvers av plattformer og resultater. I et samarbeid fungerer vi som “mer enn bare en Google Ads-leverandør” da vårt overordnede mål er å skape verdi for våre kunder.

Vi er – og skal videreføre praksisen om, å forbli et ambisiøst og proaktivt Google-byrå med sertificerte og høyt utdannede specialister innenfor Google Ads – Shopping – Remarketing – Youtube og SEO.

Hos oss har du hele organisasjonen i ryggen og eneste ønske vi har er at du skal lykkes i jobben din. Grundig opplæring og fantastiske betingelser tilbydes den rette.

Hvem er du?

  • En selvstendig påtroppende eller erfaren digital markedsfører –  klar for en nasjonal eller internasjonal karriere som ettertraktet salgs-rådgiver ! 
  • Du har disiplin, utholdenhet og gjennomføringsevne som er avgjørende for å lykkes,  og du trigges av resultater hos deg selv og dine kunder.
  • Du har gjennomsnittlig god teknisk forståelse for web, ecommerseløsninger og Google-tjenester.  
  • Du er kjent med Googles tjenester og du har en grunnleggende forståelse av hvordan Google fungerer, slik at du kan formidle dette over telefon og video. 
  • Du må ha svært gode skandinaviske kommunikasjonsevner, både på skrift og i tale.   
  • Du er en teamplayer, men har samtidig disiplin til å arbeide alene som selvstendig.
  • Du behersker video presentasjoner og kan godt sette opp et webinar.
  • Du er sterk kommunikativ og er ok med at salg foregår primært via telefon. 
  • Du er strukturert og har erfaring med bruk av Salesforce – Hubspot el. CRM systemer.
  • Du har gode analytiske evner og kan formidle disse. 

Hva kan vi tilby?

Først og fremst vil vi kunne tilby deg en karriere med store nasjonale muligheter. Som digital salgsrådgiver vil du bli en del av et større nordisk Google-Team hvor du vil få grundig opplæring omkring Googles tjenester – samt de verktøy vi anvender for at du skal lykkes. Alle ansatte – inkludert agenter, freelancere og selvstendige rådgivere får samme «attention» og blir med på alle våre samlinger som foregår 2-3 ganger pr år. Vi tilbyr en stilling med frihet under ansvar – og er mer opptatt av dine resultater enn hvor mange timer du arbeider. I hovedsak vil du selge våre attraktive pakkeløsninger – som til enhver tid er tilpasset den aktuelle målgruppe.

Vi tilbyr særdeles konkurransedyktige provisjons-betingelser pluss portefølgeprovisjon, som vil gi deg en særdeles god inntjening. Grundig opplæring, CRM system og presentasjonsmateriell er en selvfølge.

Ansettelsen vil bli i LoyalyPartner AS – Kristiansand.

Hva blir dine oppgaver?

Som digital rådgiver skal du definere og kontakte våre kunders kunder med henblikk på skape økte verdi for disse via bla å anvende Googles tjenester. Ditt primærverktøy er din telefon og din pc/mac hvor du presenterer de beste løsninger for kunden. Våre tilbud og løsninger er så attraktive at closingraten normalt er over 70%.  Du arbeider daglig 100% selvstendig men vi har virituell kontakt hver dag – og via vårt CRM system kan vi følge din utvikling time for time i sann tid. Din er krav til å lykkes er høyst realistiske, men det gjør intet om du har et snev av konkurranseinstinkt – da det vil være mange kampanjer til din fordel. Kanskje en internasjonal karriere ligger forran deg. Det er opp til deg.

Spørsmål kan rettes på telefon til Morten Bakke – mens søknad og CV kan sendes til morten.bakke@loyaltypartner.no.

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Bli medlem

Du går glipp av muligheter akkurat nå hvis du ikke er medlem av Agenturer.no! Få flere muligheter og bedre avtaler for din bedrift ved å bli medlem.

MER INFORMASJON »

Laura Ashley søker franchisetakere

Laura Ashley er et gjennomtenkt konsept med en solid merkevareplattform og har en klar posisjonering i markedet. Laura Ashley har butikker over hele verden og utsalget skjer gjennom 170 egne butikker og 260 franchise butikker i 26 land.

MER INFORMASJON »