Eksklusive muligheter

Nedenfor finner du oversikt over muligheter som ikke er åpent tilgengelig.

Veldig ofte vil vi ha mer detaljer om situasjonen til selskapene som er listet under og vi anbefaler derfor at du kontakter Agenturer.no først før du kontakter selskapet direkte. Da kan vi gi deg en oppdatert status på selskapet og introdusere (og anbefale) deg formelt til riktig kontaktperson hos dem.

Om du ikke allerede har gjort så registrer gjene en agentprofil hos oss også. Agentprofiler blir promoter til annonsører av Agenturer.no. 

Det er også viktig at du har gjort det klart for oss hvilke muligheter du er interessert i å bli tipst om. Jo bedre informasjon vi har om hva du ønsker jo bedre tips kan vi gi. Gjør en «audit» av dine medlemsfordeler her – og kryss av for at du ønsker at vi skal gjøre et søk i hele vårt nettverk etter passende muligheter for deg. Veldig ofte kan det da dukke opp muligheter som ikker er listet noe sted. Om vi har manglende informasjon om hva du er interessert i så finner vi også ut av det med en slik «audit».

Uansett – sjekk også eksklusive oppføringer under jevnlig.

Logg på / Bli medlem for å se resten av denne siden

For å se muligheter og medlemsvideoer under må du logge deg inn først. Om du ikke har innlogging er det noe du får ved å bestille medlemskap her: agenturer.no/bli-medlem