Start ditt eget BG Epic Treningssenter sammen med Bear Grylls – en av verdens mest kjente fitness-eksperter og Tv-personligheter

Med BG Epic Franchise kan du drive ditt eget BG Epic Treningssenter gjennom ditt eget aksjeselskap og bli en del av et gjennomarbeidet og suksessfullt forretningskonsept i partnerskap med Bear Grylls og Natalie Summers.

Dette er en unik mulighet for deg som har lyst til å jobbe med en av verdens mest kjente Tv-personligheter og Storbritannias mest profilerte fitness Instruktør på deltid eller fulltid, og for rett person er det svært gode inntjeningsmuligheter.

Bakgrunn / Historie

BG EPIC, ett spesiallaget treningskonsept for å endre folks holdning og syn på trening og hvordan en kan få en dynamisk, tidseffektiv og resultatoptimalisert treningshverdag til en fornuftig pris. Programmet ble etablert av Bear Grylls som ett alternativ til tradisjonelle, abonnementsbaserte treningssentre.

Bear Grylls er en verdenskjent og annerkjent villmarks- og overlevelsesstjerne. Bear har gjennom sine mange Tv show blitt “allemannseie” i store deler av verden, og med show som den Emmy-nominerte «man vs wild» og «born survivor» har han hatt nærmere 1.2 milliarder seere verden over. Han har utfordret «kjendiser» til å delta på utflukter, alt fra Pop-stjerner, skuespillere og ikke minst Barack Obama har deltatt i programmene hans.

Bear Grylls ser på trening som en naturlig del av sin egen, meget aktive livsstil, men er også opptatt av at alle mennesker har ett behov for å holde seg i god fysisk form for å kunne fungere optimalt. Bear sier at essensen i hans filosofi er at alle bør trene opp og vedlikeholde basis styrke, holde kroppen smidig og med dynamisk trening kan man enkelt oppnå dette. BG Epic programmet gir en dynamisk og effektiv treningsopplevelse uten at det tar for mye av hverdagen din. En sesjon med BG Epic tar kun 30 minutter per dag og er basert på Bears eget program, som har blitt perfeksjonert over flere år. De fleste mennesker som starter med BG Epic, finner fort ut at det er lett å bli helt avhengig av denne treningen, som gir både velvære, energi og overskudd.

Franchisepakken

Vi gir deg opplæring og support, og sammen jobber vi kontinuerlig for å utvikle og forbedre oss. Vi hjelper deg med å finne instruktører og sette sammen et profesjonelt team.

Som franchisetaker, vil du få verdifull støtte og support for både oppstart og drift. Dette omfatter å finne riktige lokaler, trening, markedsføring, ny teknologi, og mye mer. BG Epic’s spesialister vil assistere deg med å skrive en fullstendig forretningsplan, hvordan på best mulig måte ansette mennesker som blir en verdifull ressurs i virksomheten, og implementer våre spesifikke formler for hvordan du skaper en suksessfull forretning og ett attraktivt treningsalternativ i din region.

Du som franchisetaker vil inneha retten til å utvikle din egen BG Epic enhet innenfor ett definert geografisk område. Du har vår garanti for at du uten frykt for konkurranse kan starte, utvikle og drive din egen virksomhet innenfor ditt franchiseområde, med full støtte og support fra BG Epic, og vårt franchiseteam.

Som BG Epic partner får du:

  • Ett innovativt og utprøvd konsept
  • Oppstarts og driftssupport.
  • Bistand til forretningsplan
  • Ett unikt og anerkjent treningskonsept
  • En profilert Tv-personlighet
  • Visuell profil
  • Full oppstartstrening
  • Driftsmanual og opplæring
  • Ett konsept med store fortjenestemuligheter
  • Nasjonal støtte og bistand til markedsføring

Som franchisetaker i BG Epic blir du en del av et internasjonalt nettverk av BG Epic drivere. Du tar del i ett godt etablert konsept, som har bevist sin levedyktighet over flere år, og med en positiv og suksessrik historie. Ett godt utviklet system for både oppstart, og daglig drift av virksomheten.