EBB & FLOW søker agent for Norge

Bruk din salgserfaring og lidenskap for dekorativ belysning og bli med i vårt dedikerte team av europeiske salgsagenter. I rollen som salgsagent er du energisk og liker å etablere sterke relasjoner med både nye og eksisterende kunder.

Om muligheten

Som vår ambassadør leverer du daglig kundeservice i verdensklasse. Våre kunder vil være avhengige av deg for å oppfylle deres krav og ønsker. For å gjøre dette vil du håndtere ordrer, pleie og utvide relasjoner, gi støtte i produktopplæring, og mye mer. Dette er en spennende mulighet hvor du besøker kunder og stadig utvider kundebasen.

Vi tilbyr en unik mulighet til å øke vår kundeportefølje i Norge. Hvor du bor er ikke viktig, men du må ha erfaring med å reise til kunder i Norge. Rollen retter seg mot både detaljhandel, e-handel og det profesjonelle markedet. Du vil ha eierskap og være med på å sette mål og utarbeide salgsstrategi. 

Om deg

Du har erfaring fra dekorativ belysning, interiør eller møbelindustrien mot design- og livsstilsbutikker og møbelbutikker. Du har et stort nettverk av sterke relasjoner og forstår en selektiv tilnærming til markeder og kunder. Du har gode lytte-, forhandlings- og presentasjonsevner. Du er godt organisert og har en travel ukentlig timeplan.

Vår historie

EBB & FLOW ble grunnlagt av Susanne Nielsen, som har over 20 års erfaring innen internasjonal handel, markedsføring og konseptutvikling innen mote, interiør, og tilbehør. Etter mange år i London, kom hun tilbake til Danmark i 2009, og brakte med seg en lidenskap for interiørdesign og skjønnheten som finnes i forskjellige lands kultur og håndverkstradisjon. Selskapet fortsetter å bygge på sine tradisjoner med å kombinere gammelt med moderne og skape unikt varig design.

Vårt design

EBB & FLOW designer og produserer dekorativ belysning. Alle design laget av grunnlegger Susanne Nielsen. Ved å bruke klassisk britisk og nordisk stil som utgangspunkt kombinert med en lidenskap for glass, krystall, metall og tekstiler, er resultatet en stil som tilfører lys og glass med en fin luftig enkelhet og en moderne stil og fargedybde.

Alle våre lysdesign er laget for å gi varme og glede, gjennom farger og former inspirerer de og gir varig skjønnhet. Alle produktene våre er håndlagde i Europa. Krystall og glass blir munnblåst, fargedekorert for hånd og samlet for hånd i Danmark.

Interessert?

Hvis dette er en mulighet som kan passe deg så ser vi frem til å høre fra deg. Ta kontakt med oss og inkluder informasjon om din nåværende virksomhet og portefølje.

Du kan ta konakt med administrerende direktør og medeier på thomas@ebbandflow.dk. Thomas kan også nås på +45 2825 8907 for spørsmål eller kommentarer.

Selskap

EBB & FLOW ApS

Kontaktperson

Thomas Kronevald

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin