Jeg søker en kvalitetsbevisst og fargeglad selger til salg av unikt dansk design i Norge. MARLENE NØRHAVE er et dansk foretak hvor eier Marlene Nørhave selv er designer og produsent av alle glassproduktene. Selskapet har eksistert i 5 år og har i dag 25 forhandlere av produktene i Danmark. Flere av butikkene som er forhandlere har kunder som er turister fra Norge.

Produktene

Produktene fra «MARLENE NØRHAVE» er unike og håndlaget glassdesign. Kvalitet er et av nøkkelen i alle produktene. Alt er laget på eget verksted og er produsert i Danmark. Produktene er både nyttig kunst (f.eks. eggkopper, lysestaker og øredobber) og dekorativ kunst (f.eks. livstreet, engler). Glasset som brukes er det beste i verden for denne typen håndverk (BullsEye glass).

Design fra «MARLENE NØRHAVE» er unikt og spesielt, da de er håndlagde og forskjellige. Produktene er laget med stor vekt på fargekombinasjoner med øye for trender og bruksverdien. Noen av lysestakerne har desginbeskyttelse på 5 år i EU.
De fleste av produktene kommer med emballasje som fremhever produktets historie og design.

Provisjonsbaserte agenter søkes

Produktene er rettet mot kunder som ønsker noe spesielt og unikt. For dem som gjerne vil gi litt ekstra for det som er håndlaget og spesielt. Det er ingen aldersbegrensning på kundetypen.

Vi søker nå en agent som kan representere hos i Norge og hjelpe oss å få innpass i butikker hvor våre produkter vil passe inn. Du må kunne velge de riktige butikkene som har samsvarende produktspekter, og som ser potensial i håndvert fra Danmark.

Vi har allerede 25 forhandlere i Danmark og håper å finne en agent som skape tilsvarende suksess i Norge.

Ser frem til å høre fra deg!