Citronelles søker agenter i Norge

Citronelles Agenturer AB er en svensk leverandør av høykvalitets og helt svenskproduserte suvenir- og gavevarer. For å imøtekomme den økte etterspørselen leter Citronelles nå etter en norsk agent som kan være regionalt eller nasjonalt ansvarlig for salg og kundebehandling i det norske markedet.

Citronelles Agenturer ble startet i 2010 av Katarina Edling, og de fikk sitt løft med FIKA-serien. Dette har siden blitt fulgt opp med produkter som inneholder dalahester, folkloristiske mønsterbilder, vakre husfasader, historiske bybilder, feriesymboler osv., og det har alltid vært i samarbeid med kjente designere som Emelie Ek og Tina Backman.

Unikt for Citronelles Agenturer er at det har muligheten til å tilby regionale motiver og i katalogen, som kan lastes ned fra nettstedet www.citronelles.com, er det eksempler på dette fra Stockholm, Göteborg, Malmö, Bergen og Oslo. Dette er noe man gjerne utvikler deg videre sammen med en agent.

I dag har Citronelles Agenturer en avtale med Önska-butikkene i Sverige. Du finner dem også på Cervera, Åhlens, Illums Bolighus i Oslo, turistkontorer i Sverige og Norge, museer som Fotografiska i Stockholm, Wallendahls i Bergen, håndverksbutikker og kommuner.

Selskap

Citronelles Agenturer AB

Kontaktperson

Rikard Persson

Nettside

citronelles.com

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Sorry. You must be logged in to view this form.