Chunky Chicken er en ledende og ekspansiv Fast-food kjede i Storbritannia. Vi etablerer oss nå i Norge og søker både Master franchisepartner og Restaurantpartnere/drivere.

Chunky Chicken har foruten en standard meny, en omfattende og voksende Halal meny. Menyen har utviklet seg og vokst i årenes løp og omfatter i dag langt mer enn bare kylling. Dagens meny omfatter i dag; Kylling, kylling-wraps, burgere, kylling-sandwicher, salat, vegetariske retter, iskrem, samt kaffe og dessertretter. Selve hemmeligheten bak Chunky Chickens suksess har imidlertid forblitt uendret. Nøkkelen ligger i de fantastiske sause-oppskriftene som gjør Chunky Chicken rettene helt unike og fabelaktig gode.

Driv din egen Chunky Chicken

Det hersker ingen tvil om at det å drive sin egen virksomhet har en lang rekke fordeler. Det bør heller ikke herske noen tvil om at det også krever en viss mengde innsats, både hva arbeid og kapital angår. Når du starter din egen Chunky Chicken franchise vil du imidlertid ha tilgang på ett konsept som har bevist sin levedyktighet, og du får oppskriften på hvordan du skal skape en virksomhet som vil lykkes hvis du følger vår oppskrift og våre prosesser. Vi har imidlertid klare kriterier til hvem vi inviterer til å bli medlem av Chunky Chicken familien. For å lykkes sammen med oss bør du ha:

  • Høy arbeidskapasitet og moral, det er tross alt ingen erstatning for hardt arbeid.
  • Gjennomføringsevne, være målbevisst og motstandsdyktig.
  • Ambisjoner, og brenne for det å skape din egen virksomhet
  • Interesse for mat og service virksomhet
  • En interesse i å delta i ett internasjonalt nettverk av likesinnede
  • Vilje, evne og ressurser til å etablere deg med ett ENK eller AS
  • Ordnet økonomi.
  • Bakgrunn i restaurant, hotell eller service næringer.

Dette får du:

Du og dine nøkkelpersoner i virksomheten vil få 12-16 ukers opplæring for oppstart og drift. Trening og opplæring er en kontinuerlig prosess i Chunky Chickens filosofi, og vi tror på å skape Chunky Chicken abassadører som ser på sin virksomhet mer som en «livsstil» enn en arbeidsplass.

Opplæringen inkluderer blant annet:

  • Praktisk tilberedelse av våre retter
  • Hygiene og sikkerhet
  • Innkjøp og varekontroll
  • Praktiske driftssystemer og prosesser
  • Førstehjelp
  • Kundebehandling og service
  • Forretningsforståelse
  • Regnskap og bedriftsøkonomi