Byggtilsynet.no vurderes solgt

Tiden er nå inne for at andre muligens bør kunne overta stafettpinnen, og til å bygge videre på nettsiden til et av Norges kanskje sterkeste domener innen Bygg, anlegg & eiendom; BYGGTILSYNET.NO.

Salg & overtakelse inkluderer flere domener herunder no/com, og ellers opparbeidet brand, i  form av logoer, linkedin profil med over 16.000 følgere, Twitter etc.

BYGGTILSYNET.NO, burde være en gunstig investering for etablerte foretak innen Media, Ingeniørforetak, arkitekt, stat eller kommune, som utøver oppfølging og bygningkontroll, 3 parts kontroll etc. 

BYGGTILSYNET.NO selges kun til seriøse og etablerte aktører i over-nevnte bransjer. Prisklasse vil være relativt høy, men ulike interessenter kan få ulike typer løsninger skissert.  Mottagelig for bud og snarlig overtakelse, grunnet større endringer i driftsform. Eventuelt kan et igangværende og gjeldfritt AS, med god økonomisk historie medfølge. Alle kommuner er pålagt å utøve kontroll i byggesaker. Det er ikke lenger noe de bør gjøre, men de har en plikt. Slik sett er det en utømmelig mengde oppgaver de til enhver tid må gjennomføre. Og mulig at dette kan danne en felles administrativ plattform i fremtiden.

Selskap

Byggtilsynet.no

Kontaktperson

Jarle Tungeland

Telefon

400 01 007

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin