Business Developer til Norges revolusjon av utelivsbransjen

En utelivsplattform som kobler urbane mennesker og aktører  sammen i utelivsbransjen. Vi brenner for nattelivet, og ønsker med dette å  gjøre det så enkelt, spennende og trygt som mulig. Pr. dags dato har vi lansert mange funksjoner og tiltrukket hundrevis av klubber,  restauranter og eventarrangører. Applikasjonen og brandet er fortsatt i sin  oppstart/begynnelse, men har allerede sør for 16 000 brukere – og vokser  raskt. Hvis du også er interessert i uteliv og ønsker å hjelpe folk til å ha sin  beste kveld ute- kan dette være en posisjon for deg! 

Business Developer

For å hjelpe våre brukere med å finne de beste klubbene og  begivenhetene, leter vi etter en BD  (Business Developer). Personen som  skal trå i disse skoene, vil spille en av de sentrale rollene i  løsningsutvikling og salg.  Du kan  forvente en fascinerende opplevelse fra utelivsbransjen og en bratt  læringskurve innen salg. Hovedfokus nummer 1; Salg av norges første billett og betalingsløsning for utelivsbransjen.    

Norges mest geniale løsning for utelivs bedriftskunder, søker Norges mest  geniale selgere. Vi har behov for selgere som kan selge til flere områder av  landet også. 
For å lykkes i oppdraget må du være mål og resultatorientert,  proaktiv/oppsøkende, tilpasse deg etter kundens behov og strukturert.  Du må like å være på farten, samt takle en hverdag med stor grad av  fleksibilitet og frihet. Vi vil at du skal trives i feltet og jobbe selvstendig. 

Du kommer til å selge og hjelpe nye kunder til å utnytte potensialet  med Norges mest geniale APP for utelivsbransjen. Potensialet er stort  og du definerer selv ditt distrikt (jo mer du selger, jo mer tjener du). 

Denne annonsen er ikke lenger tilgjengelig

Annonsen er utløpt eller fjernet av andre årsaker. Om du ønsker å se hele innholdet i annonsen likevel så må du være medlem av Agenturer.no. Er du allerede medlem så logg inn her. Hvis du ikke er medlem så kan du bestille medlemskap her

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin