Boligauksjonen.no – Er den digitale verden “moden” for å ta annerledes grep i 2021?

I andre deler av Europa er “BOLIGAUKSJONER” Faktisk svært populært både for selger og kjøper! I Norge har “auksjoner” vært et vanskelig tema, og navnet auksjoner har nærmest vært forbeholdt “Hittegodsauksjoner” – “dødsbo” og “tvangsauksjoner” som stort sett har vært underlagt “Namsmannen”.

Derimot har “bilauksjoner” med biler, maskiner og verktøy fått et godt oppsving. “Boligauksjon” er fortsatt skummelt og litt “nedverdigende” og kanskje litt undertrykt av bransjen selv. Det ville jo ikke være så Pop’is, å være “megler” i en fremtid som ligger i det digitale samfunnet. Om man ikke fikk vist frem seg selv for offentligheten. Men med Insta, facebook, snapchat, what’s up & teams, som ligger der fortsatt for selfies, for egen og andres beskuelse. Derfor tror vi at markedsføring både i privat regi og av mer kommersiell art, vil bli opprettholdt og få god dekning.

Kjøp og salg av bolig bør etter hvert være tilnærmet like enkelt som kjøp/salg av bil.

Koble bort alt unødig fjas og digitaliser hele prosessen.

Boligauksjonen.no, består av 4 domener som henger sammen for å dekke helheten innenfor den samme tjeneste. Flere design har vært testet og utviklet i samarbeid med den beste auksjons byggeren på nett i Europa. “boligauksjonen.no” kan du få tilpasset akkurat slik du måtte ønske. Tilpasset det norske boligmarkedet, norske lover & regler, samt selger og kjøpers ønsker.

Domener som medfølger denne pakken: boligauksjon.no / boligauksjonen.no – boligauksjon.com / boligauksjonen.com ‍

Forbeholdt de riktige eiere/drivere, er dette en eksklusiv pakke og overta.

Selges kun til etablerte foretak med nødvendige ressurser.

Selskap

Boligauksjonen.no

Kontaktperson

Lars Hellestræ

Telefon

41214141

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Bli medlem

Du går glipp av muligheter akkurat nå hvis du ikke er medlem av Agenturer.no! Få flere muligheter og bedre avtaler for din bedrift ved å bli medlem.

MER INFORMASJON »

Laura Ashley søker franchisetakere

Laura Ashley er et gjennomtenkt konsept med en solid merkevareplattform og har en klar posisjonering i markedet. Laura Ashley har butikker over hele verden og utsalget skjer gjennom 170 egne butikker og 260 franchise butikker i 26 land.

MER INFORMASJON »