Bli med på AweSM-teamet!

Er du AweSM? Ønsker du å gjøre en forskjell for andre mennesker og ha en meningsfull jobb med mye frihet?

Akkurat nå er vi på jakt etter en eller to salgscoacher til å holde 1-til-1 nettbaserte strategisamtaler.

Du vil holde strategisamtaler/salgssamtaler med folk som ønsker å snakke med deg og på forhånd har reservert et tidspunkt i din kalender. De fleste samtalene vil foregå på norsk (også med svensker), og noen samtaler på engelsk. Du må være komfortabel med både skandinavisk og engelsk.

Du vil følge et nøye gjennomarbeidet skript for samtalen… som igjen fokuserer 100% på å gi verdi og hvor salget vil komme som en naturlig følge dersom du snakker med riktig person.

Vår HØYESTE verdi er å gi verdi og hjelpe folk, så dersom du tror dette er en konkurranse i å pushe folk til å kjøpe, er du ikke personen vi leter etter. 

Hvis du har erfaring med personlig utvikling, business coaching, online markedsføring eller lignende type samtaler er dette et pluss.

Hvem er AweSM

Maria Rygge & Petter Erik Nyvoll har flere tiårs erfaring innen salg og markedsføring og har de siste årene bygget opp AweSM. 

Siden 2016 har AweSM hjulpet hundrevis av små bedriftseiere, selvstendig næringsdrivende og gründere og bygge og skalere virksomhetene sine gjennom nettbaserte kurs, 1-mot-1 coaching, intensive workshops og mastermind-arrangementer i Vietnam pluss kontinuerlig støtte gjennom AweSM medlemskap.

Vi har stor kundepågang og søker derfor en salgsoach som vil håndtere innkommende henvendelser og salg. 

Din mulighet

Er du personen vi søker har du alle tiders mulighet til å:

 • Jobbe kun med innkommende kundeleads
 • Hjelpe bedrifter og konsulenter i å lykkes i deres salgsarbeid
 • Få høy provisjon på alt ditt salg som gir svært lukrative inntektsmuligheter
 • Du kan jobbe fra hvor som helst i verden så lenge du har en god internettforbindelse
 • Jobbe i et voksende selskap og bli del av et fantastisk team

Hvem vi søker

1) Det er nødvendig med en sterk driv for å gjøre en forskjell og påvirke menneskers liv til det bedre.

2) Du må være en god lytter, lære raskt og være villig til å snakke med kunder 1-til-1 via datamaskinen, 30-40 timer per uke. JA… Du kan jobbe fra hvor du vil! Men du må jobbe hardt, for lønnen din vil være basert på resultatene du oppnår

3) Du må være en god kommunikator, ikke bare med kunder, men også med kolleger. Vi har et fantastisk team og vi vil beholde det slik. Møt opp og hold avtalene dine, hold menneskene rundt deg oppdatert og bidra positivt til fellesskapet. Vårt mål er å konsistent gi våre kunder verdi ved å bry oss om dem og at de får resultater, og det gjelder selvfølgelig for alle i AweSM også.

4) Du må ønske å være en del av organisasjonen vår i lang tid framover. Jo mer tid du kan legge inn i starten, jo raskere vil du vokse og lykkes i rollen. Hvis du ønsker deg erfaring slik at du kan få en annen jobb, ikke søk. Hvis du ønsker deg en jobb med lavt tempo og 15 timers arbeid per uke, er dette ikke for deg.

5) Ideelt sett ønsker vi noen som har erfaring med å selge på telefon… fortrinnsvis gjennom lengre samtaler som gir verdi, ikke hissig cold-calling. Har du solgt 20.000 kr + programmer er det et pluss. Har du ikke solgt på telefonen kan annen salgserfaring og coachingerfaring veie opp for dette… selvfølgelig hvis du er riktig person!

6) Du må være villig til og ivrig etter å studere programmene og innholdet vi har laget og lager, slik at du forstår det vi lærer bort og kan videreformidle det AweSM står for på en tillitvekkende måte i samtalene du har.

Det vi ønsker oss er en salgscoach som er også teamorientert, serviceinnstilt og ELSKER å inspirere kunder til å ta aktive steg nærmere drømmene deres.

Slik søker du

 1. Spill inn en video hvor du svarer på spørsmålene under. CVer mottas med takk, men video er en absolutt nødvendighet. Uten video vil vi ikke se på søknaden din.
 2. Videoen din må være på max 3 minutter. Lengre videoer vil ikke bli sett.
 3. Last opp videoen på nett og inkluder linken i kommentarfeltet i søknadskjemaet under eller send den til recruitment@awesm.no sammen med din søknad.
 4. Hvis du er en kandidat vil vi kontakte deg i løpet av 2 uker for å avtale et intervju.
 5. Jo fortere du sender inn søknaden din jo fortere vil vi vurdere den.

Her er spørsmålene du skal besvare i videoen din:

 • Hva er erfaringen din innenfor følgende områder: Salg, coaching, online markedsføring?
 • Hva slags salgskonverteringsrate har du hatt tidligere?
 • Hvilke onlinekurs, programmer eller masterminds har du deltatt i?
 • Hva er en vanlig innvending du får når du selger, og hvordan håndterer du den?
 • Hva er det dyreste produktet du har solgt og hva kostet det?
 • Hva er din største frykt eller utfordring i forhold til salg? (Svarer du ikke på dette spørsmålet er du ikke kvalifisert.)  

Vi gleder oss til å se videoen din for å vurdere deg som et team-medlem i AweSM-familien!

Selskap

AweSM

Kontaktperson

Petter Erik Nyvoll

Nettside

www.awesm.no

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin