Bli en del av IWG – Franchisetakere søkes

EN INTERESSANT NY INVESTERINGSMULIGHET FOR FRANCHISESAMARBEID MED IWG, DEN GLOBALE LEDEREN INNEN ARBEIDSOMRÅDER OG CO-WORKING.

Tre av ti kontorbygg i alle verdens byer kan være gjenstand for en ny franchisemulighet i de kommende årene, i form av fleksible arbeidsområder og coworking.

Tenk deg å få sjansen til å jobbe med svært vellykkede og etablerte franchisenæringer, f.eks. hurtigmatrestauranter eller treningsstudioer, i begynnelsen av veksteksplosjonen deres.

Dette er en mulighet til å diversifisere seg vekk fra tradisjonelle franchisemarkeder og dra nytte av sterke kontantstrømmer og attraktiv investeringsavkastning.

Slik fungerer det

Nå har du sjansen til å starte en ny franchise med IWG, en global operatør av arbeidsplasstilbydere, med varemerker som passer til alle behov og stiler, deriblant Regus og Spaces.

IWG har drevet vellykkede arbeidsområder i 30 år helt siden bransjen ble grunnlagt i 1989, og er i dag til stede på nesten 3 300 steder i 120 land og 1 100 byer over hele verden, og med over 2,5 millioner kunder. Markedet for fleksible kontorer har nådd et nytt vendepunkt, og vi søker franchisepartnere som kan bidra til å holde veksttempoet vårt oppe over hele verden.

Er denne investeringsmuligheten riktig for deg?

  • Vil du ha muligheten til å oppnå høy avkastning på franchiseinvesteringen din?
  • Forstår du hvordan man driver og utvikler merkevarebaserte virksomheter?
  • Har du økonomisk og organisatorisk kapasitet til å åpne minst 5 IWG eller Spaces-steder over en 2–3 års periode?
  • Har du viljen til å jobbe raskt og målrettet for å sikre avtaler med kunder?
  • Har du erfaring fra salg og kunderettet virksomhet med høyt tempo?
  • Har du kapasitet og ambisjon til å få mest mulig ut av veksten innen sektoren for betjente kontorer?

Hvis dette høres interessant ut, er det bare å ta kontakt med oss på: franchise.NO@iwgplc.com / eller gå til https://franchise.iwgplc.com.

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin