Bli en del av IWG – Franchisetakere søkesPromotert 

IWG er verdens største tilbyder av fleksible arbeidsplasser, med kundegrupper som omfatter alt fra selvstendig næringsdrivende til milliardselskaper.

Nettverket vårt inkluderer omkring 3000 kontorhoteller spredt over nesten 900 byer i 120 land. Gjennom vårt utvalg av kontorformater, i tillegg til vårt voksende tilbud av mobile og virtuelle kontorer, samt katastrofegjennopprettning for bedrifter gir vi kundene våre muligheten til å jobbe der de vil, når de vil og hvordan de vil, og til ulike prisnivåer.

SVÆRT GOD AVKASTNING:

Ved å bli en del av IWG-franchisen kan du optimalisere eiendommen din og oppfylle et behov i markedet. De reduserte kapital- og driftsutgiftene vil gi uttelling i form av svært attraktiv avkastning.

VELPRØVD DRIFTSMODELL:

IWG vil hjelpe deg med å utvikle og drifte ditt senter med den samme suksessfulle driftsmodellen som i dag er operativ på 3300 lokasjoner i verden.

ETABLERTE SYSTEMER:

Du får dra fordel av blant annet IWG sine etablerte systemer for salg, markedsføring, CRM, fakturering, lagerføring, administrasjon, booking og opplæring.

SUPPORTINFRASTRUKTUR:

Med sine 30 års driftserfaring vil IWG jobbe sammen med deg for å designe og utforme ditt senter til å møte kundenes behov innen fleksible kontorplasser og optimalisere senteret for høyest mulig avkastning.

Slik fungerer det

Mulighet til å åpne flere sentre i ditt område over en 2-3 års-periode

Arealer fra 800 m2 i egne bygg eller flerbruksbygg

Bysentrum, næringsparker, trafikk-knutepunkter eller steder langs viktige trafikkårer.

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Produkt med stort potensial

Nyetablert selskap, basert i Bergen, har utviklet et svært spennende produkt som kan selges til kontorbedrifter. Deres produkter gir ansatte en bedre arbeidshverdag. Jobber du med salg av kontormøbler vil dette være et interessant produkt for deg å ha i din portefølje.

MER INFORMASJON »