Tysk leverandør av smøremidler – Agenter, samarbeidspartnere, og grossister søkes

EMKA Schmiertechnik GmbH er et familieeid selskap fra Tyskland. Selskapet har fabrikk i Bretzfeld og har siden 1988 spesialisert seg på smøremidler. EMKA produserer og leverer smøremidler til kjøretøy, industri og øvrig utstyr. Produktene deres er av ypperste kvalitet, men til konkurransedyktige priser. EMKA har med sitt profesjonelle salgsteam stort fokus på service og jobber alltid med og tilrettelegge etter deres samarbeidspartneres behov. EMKA tar også miljøhensyn produksjonen og har flere sertifikasjoner på det. De har gjennom 30 år opparbeidet seg et godt omdømme grunnet kvaliteten i produktene deres samt den høye servicen de yter. Mange positive kundereferanser støtter også oppom både kvaliteten og servicen som tilbys. 

EMKA sikter seg inn mot Skandinavia og vi søker både agenter og samarbeidspartnere/grossister i Norge.

Det er muligheter for eksklusive avtaler og porteføljeprovisjon. Vi ønsker også at en potensiell agent er noe delaktig i planleggingsfasen for etablering i Norge.

Så agenten skal få komme med innspill slik at vi kan legge til rette best mulig for vedkommende.

Målgrupper: grossister, butikker, ogverkstedkjeder. Det er en fordel om du er kjent med eller allerede jobber innen bransjen.

Vi stiller krav om selvstendighet,vilje, orden og initiativ til agenten samt dyktighet i forretninger.

Selskap

OEA Trading AS

Kontaktperson

Ahmed Omed Ismail Berzinji

Telefon

486 00 065

Nettside

emka-oil.de

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin