Bestill din egen telefontjeneste

Det er lett å komme i gang med din egen telefontjeneste. Fyll ut bestillingsskjemaet under og bekreft betingelsene for tjenesten. Du mottar da en faktura på kr. 1 500,- eks. mva. for oppstart. Så snart den er betalt så setter vi opp tjenesten for deg.

Du kommer til å trenge et telefonnummer hvor du kan ta i mot samtaler på og bestemme deg for en minuttprisen du ønsker. Du kan fylle det ut i skjemaet under om det er klart, men du kan også ettersende det til oss.

Vi kan lagre og behandle opplysningene du registrerer.*
Nødvendig for å levere telefontjenesten.
Du er selv ansvarlig for hva du tilbyr via din telefontjeneste, og for hvordan du markedsfører din telefontjeneste.*
Vi leverer bare plattformen som gjør det mulig for deg å tilby rådgivning over telefon, og håndterer bare det tekniske ved telefonnummeret du får tildelt, samt det økonomiske ved betalingen fra innringer.
Vi kan få din telefontjeneste teknisk testet, og din rådgivning kvalitetsmessig testet, og refundere kostnadene til testere.*
Vi ønsker å levere en teknisk fungerende telefontjeneste. Vi ønsker at vår plattform skal brukes av seriøse rådgivere, og forebygge mot klager på din rådgivning, og forebygge mot krav om refusjon av betalinger.
Du tjener ikke noe for samtaler hvor innringer får sine kostnader refundert.*
Dine inntekter baseres på og er avhengig av innringers betalinger.
Hvis vi skal refundere kostnader for en samtale etter at du har fått din andel for samtalen, må du tilbakebetale den andelen.*
Dine inntekter baseres på og er avhengig av innringers betalinger.
Du må straks fortelle oss skriftlig om enhver klage som du mottar på din rådgivning.*
Vi ønsker at vår plattform skal brukes av seriøse rådgivere, og ønsker å avtale en plan med deg for å forebygge fremtidige klager på din rådgivning og krav om refusjon av betalinger, etter at slikt oppstår. Vi verdsetter ærlighet.
Tjenesten leveres uten bindinger og sies opp straks den ene part varsler den andre. Betalt fastpris refunderes ikke.*
Det er ingen bindingstid.
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.