Neste planlage utsendelse i «Toppselger & Bedriftsleder»

2018/09/28 10:00:00

Tema: 7 salgstips fra Bibelen. Effektive salgsstrategier som virker godt for både ateister og religiøse. 

Agenturer.no tilbyr to ulike nyhetsbrev proppfull av reell verdi for bedriftsledere, toppselgere, og gründere

Meld deg på det som interesserer deg mest eller motta begge to.

Første nyhetsbrev: Generelt nyhetsbrev om ledige agenturer og forretningsmuligheter

Holder bedriftsledere, agenter, og gründere oppdatert på ledige agenturer og nye forretningsmuligheter. Vi deler også relevante nyheter og fra tid til annen har vi noen «give-aways» og helt eksklusive tilbud for medlemmer av dette nyhetsbrevet.

Andre nyhetsbrev: Bedriftsleder & Toppselger

Nyhetsbrevet «Bedriftsleder & Toppselger» har et helt annet innhold og er mindre formelt og mer personlig. Nyhetsbrevet skrives av daglig leder i Agenturer.no, Lars Hellestræ, og er i tillegg til bedriftsledere også myntet på alle gründere og toppselgere. Temaer som går igjen er salg, digital markedsføring, eksterne salgskanaler, forretningsutvikling, etc.

Jeg har over noe tid mottatt nyhetsbrev fra Lars Hællestre via Agenturer.no

I en verden der informasjonsstrømmen på tvers av alle plattformer er intens er disse nyhetsbrevene noe jeg faktisk tar meg tid til å lese.

De er en fin blanding av konkrete tips i forbindelse med videreutvikling av selskaper/»tenke utenfor boksen» til «Food for Thought.» 

Anbefaler alle som jobber med noe salgsrelatert (og det er de fleste – uansett hva som står på visittkortet..) til å abonnere på disse nyhetsbrevene.

Johann A. Haugen
Daglig leder – power2perform AS

Nyhetsbrevet jeg ser fram til å lese. Det har relevant innhold, mange tips jeg har bruk for – og ikke minst, det er skrevet med humor og snert og får meg til å starte dagen med ett smil. Anbefales varmt.

Tove Vike

Hvert nyhetsbrev fra deg gjør meg utrolig takknemlig for at du så villig deler av din omfattende kunnskap og erfaring hva angår både salg, agenturer, og å drifte sitt eget firma. Det er lærerikt, selv for meg som ikke driver med salg.

Kreativ business-tenkning kan læres. Det  gjelder selvfølgelig også for alle som driver med salg. Dine nyhetsbrev er her til uvurderlig hjelp.
Som det fremgår av brevene, er salg et kreativt yrke. Det er bare å suge til seg all inspirasjonen, tipsene og de nye innfallsvinkler
som du så frimodig deler med oss. Da er det bare å prøve disse i egen virksomhet.

Dette er nesten som et brevkurs i salgs- og forretningsutvikling. Alle kurs har sin varighet, mens du sender informasjon uten ende.
Slikt ville være dyrt andre steder, mens du gjør det helt gratis!

Hilsen
Peter Barbulla
oppfinner og forfatter av
GründerBibelen

Ikke gå glipp av neste nyhetsbrev. Meld deg på i dag. 

Du kan når som helst melde deg av hvis innholdet ikke er relevant og verdifullt for deg.

  • Vi kan lagre ditt navn og e-post adresse i vårt e-post program for det formålet å sende nyhetsbrev. Vi vil aldri dele denne informasjonen med noen andre parter. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Om du melder deg av nyhetsbrevet blir din informasjon slettet og ikke lagret noe andre steder.