Få bedre Cashflow med Kredin

Kredin er en plattform som automatiserer hele innkrevingen fra første påminnelse og helt frem til rettslig inkasso, og muliggjør at man på en enkel måte har kontroll på hele prosessen selv.

Tiden fra første purring til rettslig innkreving er vesentlig kortere, og ikke minst rimeligere – for både deg og dine kunder – enn ved bruk av et tradisjonelt inkassobyrå.

Alle purre- og inkassogebyrer beholder du som kunde selv, slik at du faktisk kan tjene penger når kunder er trege med betaling.

Plattformen har integrasjon til de fleste regnskapssystemer, slik at du får åpne poster, betalinger og kreditnotaer speilet direkte inn i Kredin. Sakene oppdateres og avsluttes fortløpende, og rente- og gebyrinntektene dine bokføres smidig tilbake i regnskapssystemet.

Du forhåndsbestemmer ønsket grad av automatikk og hvilket innkrevingsløp du ønsker å kjøre mot dine kunder, og lar deretter systemet jobbe for å få inn pengene dine. Med Kredin kutter du ut alle fordyrende og tidkrevende mellomledd og får fart på sakene.

«Å velge Kredin har vært den smarteste beslutningen vi har tatt med tanke på cashflow siden oppstarten av Svenn.» – Christopher Krohn, VP of Customers, Svenn AS

Få et uforpliktende tilbud på Kredin

Kredin har garantert ovenfor Agenturer.no at du vil få:

  • De beste betingelsene de kan tilby
  • Rådgivning og service i toppklasse
  • Et uforpliktende tilbud som viser hvordan Kredin kan forbedre din virksomhets Cashflow

Fyll ut skjemaet under og du hører fra Kredin innen 1-2 virkedager.

Kredin - open