Få fart på salget med dyktige selgere og agenter på provisjon

Norges største nettverk bestående av salgsagenter, forhandlere, toppselgere, og franchisetakere.
Bedrifter bruker oss når de ønsker å få fart på salget uten å gjøre risikofylte ansettelser.
Gjennom Agenturer.no når dere ut til drømmekandidatene dere søker.

Snarveien til økt salg

Å knytte til seg agenter eller andre eksterne salgskanaler er ofte den korteste veien til økt salg da dette er personer som allerede er aktive i markedet du ønsker nye kunder.

Treff riktig målgruppe

Gjennom nettsiden, agentdatabasen, og sosiale medier har Agenturer.no oppmerksomheten til titusenvis av aktive agenter og næringsdrivende som er åpen for nye forretnings- og salgsmuligheter. Dette gjør Agenturer.no til den definitivt ledende portalen for å finne eksterne salgskanaler i Norge.

Høy oppside - Lav risiko

Å benytte eksterne salgskanaler er langt mindre risikabelt enn å ansatte egne selgere / åpne opp nye salgskontor. Ingen fastlønn. Bare resultatbasert betaling.

Oppfølging i særklasse

Alle våre kunder får tilgang på råd og ressurser på hvordan lykkes med eksterne salgskanaler. Premium-kunder vil også få personlig oppfølging og veiledning. Dere skal ikke bare finne de dyktigste kandidatene, men også få informasjonen som maksimerer sjansen for at dere lykkes optimalt.

Les erfaringer fra andre selskaper

Ofte stilte spørsmål

Agenturer.no ble startet i 2006, men siden har vært under ulike eiere. Siden 2014 er eier Agenturer AS som også driver portalen Toppselger.no.

Daglig leder i Agenturer AS er Lars Hellestræ. Vi har også knyttet til oss noen egne agenter og ulike samarbeidspartnere på områder som er relevante for leverandører og agenter.

Les mer om Agenturer AS og hvorfor vi mener at selvstendige agenter og eksterne salgskanaler er fremtiden innen salg her.

Dere kan forvente å få god respons og finne dyktige kandidater. Vi jobber aktivt med hver eneste kampanje og har svært gode tilbakemeldinger fra mange bedrifter som har bygd agentnettverk, forhandlernettverk, og franchisenettverk gjennom oss. Sjekk noen av våre referanser like ovenfor.

Vi verdsetter både positive og negative tilbakemeldinger. Hvis du ikke oppnår ønsket respons i kampanjeperioden vil vi strekke oss så langt vi kan for at du skal oppnå resultatene du fortjener som annonsør hos oss.

Du finner våre priser litt lenger ned på denne siden.

Ja, mange. Skroll litt opp på siden så finner du et utvalg av fornøyde kunder som har sendt oss skriftlig referanse.

Vi har skrevet en hel artikkel med tips for å skrive en effektiv annonse som du kan lese her.

Prøv å sette deg i leserens posisjon. Hvilken informasjon ville du vært interessert i å vite før du responderte på annonsen?

Fokuser på det viktigste i selskapet og med produktene dere selger. Ikke inkluder all historie og hele produktspekteret deres. Mindre informasjon kan gi en bedre annonse. Husk at annonsen er der for å fange interessen til salgsagenter og gi dem nok informasjon til at de ønsker å kontakte dere for flere detaljer. Du kan da inkludere alle detaljer i etterfølgende samtaler og korrespondansen med potensielle salgsagenter.

Etter at bestillingen er gjort kan dere også bruke vår annonseveileder og vil hjelpe dere med oppsett av annonsetekst.

Som kunde av oss mottar du mange tips og relevant innhold som gjør dere godt rustet til å håndtere henvendelser fra kandidater. Dere får tilgang på kontraktsmaler og en rekke tips på hva dere bør være på utkikk etter.

Ønsker dere at vi skal hjelpe dere mer direkte og konsultativt bør dere heller vurdere tjenesten som er beskrevet på salgsagenter.no.

Denne tjenesten er først og fremst til hjelp for å få tak i dyktige  salgsagenter. Oppfølging og opplæring trening av agenter må dere gjøre selv. Som annonsekunde får du derimot en hel del innspill via nyhetsbrevet vårt for annonsører. Du finner også en del nyttige artikler på Agenturer.no om dette temaet. Om dere ønsker ytterligere konsultativ hjelp så ta kontakt med oss

Ønsker dere å bygge opp et nettverk med salgsagenter i andre europeiske land så tilbyr vi en spesialisert tjeneste. Les mer om den her.

Steg for steg - Slik fungerer det:

Velg tjeneste og bestilling

Vi tilbyr 3 ulike pakker. Henholdsvis "Basis", "Standard", og "Premium". Sjekk priser og detaljer om disse pakkene litt lenger nede på denne siden. Bestem deg for hvilken pakke som passer dere best.

Deretter er det bare å legge inn bestilling nederest på denne siden.

Annonseteksten

Når du har sendt inn bestillingen vil vi på neste side hjelpe deg med selve annonsen. Du velger der hvilke regioner dere søker kandidater (så mange dere ønsker) og hvilke kategori kandidater dere ønsker å nå ut til (salgsagenter, forhandlere, franchisetakere, etc.).

Du kan også laste opp annonseteksten her om du har den klar. Om den ikke er klar så kan du bruke vår annonseveileder hvor vi stiller noen få spørsmål og deretter utformer et forslag til annonsetekst for dere. Et tredje alternativ er å sende oss annonseinformasjon på e-post senere.

Det er selvfølgelig kostnadsfritt å gjøre endringer / oppdateringer i annonsen gjennom hele kampanjeperioden.

Faktura

Faktura sendes på e-post eller via EHF med forfall på 10 dager etter bestilling. Om det er behov for lenger betalingsfrist så meld fra til oss.

Motta kandidater og søkere

Agenter og selgere som responderer blir sendt direkte til kontaktperson hos dere for kampanjen. Det vil si at søknader kommer direkte på e-post adressen du oppgir i bestillingsskjemaet. Om dere ønsker søknader sendt til en annen e-post adresse så meld fra til oss.

Service og oppfølging

Agenturer.no er mer enn en plattform for å finne eksterne salgskanaler. Som kunde får dere eksklusive tips, kontraktsmaler, og annen relevant informasjon som vil være nyttig for dere. Dette har en stor verdi i seg selv – og vi er også lett tilgjengelig for å svare på alle mulige spørsmål dere måtte ha gjennom hele annonseperioden.

Viktig: Sluttproduktet vårt er at dere som kunde finner dyktige agenter eller andre eksterne salgskanaler. Som igjen skaper økt salgsomsetning og lønnsomhet for dere. Vår tjeneste er kun et godt verktøy for å komme dit.

Velg pakken som passer dere best

Legg inn bestilling