Altia Norway AS søker salgsagenter til dagligvare

Altia Norway AS er et av Norges ledende selskaper innenfor import og distribusjon av produkter i kategorien alkoholholdig og alkoholfri drikke. Selskapet importerer og distribuerer til Vinmonopolet, horeca og dagligvare, og porteføljen består av mange store Internasjonale samt lokale merkevarer.

Salgsagenter innen dagligvare

I forbindelse med økt fokus på dagligvare søker Altia Norway AS etter driftige selvstendige salgsagenter i hele Norge for å utvide salgsstyrken og nedslagsfeltet mot norske dagligvarekjeder på butikknivå. Oppdraget vil i hovedsak være salgsrelatert med noen merchandisingoppgaver i tillegg.

Her vil du få muligheten til å jobbe med sterke merkevarer som Capri-Sun, Ginger Joe, Koskenkorva, Budweiser Budvar, etc., med gode listinger i de ulike kjedene. Selv om flere av produktene er i stor vekst ser vi potensialet for ytterligere vekst, samt introduksjon av flere nye produkter i de ulike drikkevarekategoriene. Altia Norway AS vil sikre gode arbeidsforhold gjennom EDI bestillinger i ARAWIN, og salgsmonitoreringsverktøy.

Oppdraget vil være provisjonbasert, og detaljer vil kunne diskuteres ved interesse. Vi er ute etter deg som trigges av store salg, skape gode kunderelasjoner og som trives på veien.