Alfort & Cronholm AS er leverandør til farvehandel- og byggvare. Selskapet ble etablert i 1996 og er et heleid datterselskap av AB Alfort & Cronholm som har historie tilbake til 1906. Selskapet tilbyr en rekke egne merkevarer som Mäster, QPT, Nitor, Konkret, Arena og Elkrav. Se gjerne www.alfort.se for mer informasjon om varemerker og produkter. Vi har betydelige ambisjoner i Norge fremover og søker derfor etter den rette for å nå disse.

Vi søker nå etter en agent som kan dekke hele/eller deler av Trøndelagsfylkene og Møre og Romsdal. Vi ser etter en agent som har eget selskap og som gjerne har et eksisterende agentur eller innarbeidede kundeforhold i bransjen. Vi behøver en person som liker å jobbe med oppsøkende salg, oppnår resultater, skaper gode relasjoner og trives på landeveien. Du må vise til en sterk trackrecord fra lignende salg. Det vil være viktig å kunne ta seg godt av eksisterende kunder, samt opparbeide nye kunder.

Vi ønsker å tilby et geografisk område hvor du vil oppnå salgsprovisjon på eksisterende kunder og nye opparbeide kunder. Vi vil tilby opplæring, systemer, vareprøver og tilgang til en svært spennende organisasjon. Vi trenger deg som er sulten og vil være med på et lag med store målsettinger. Vi ser etter en agent som ønsker en langsiktighet i vår avtale og har klare målsettinger på kort og lang sikt.

Ser frem til å høre fra deg om hva du kan tilby oss!

Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller send din søknad til lgo@alfort.se