Agenturmulighet – Come to Norway

Come to Sweden Publishing AB og Come to Finland Publishing AB Oy er to søsterselskaper som produserer moderne designprodukter basert på klassiske reiseplakater fra Sverige og Finland.

Disse plakatene forteller hvordan vi på 1900-tallet første halvår sett på oss selv, våre byer og landskap, og de illustrerer en ekte kulturskatt som fortjener å bli husket.

Ved å kombinere en autentisk vintage utseende med høy kvalitet med nordisk produksjon, tilbyr Come to Sweden/ Come to Finland et bredt spekter av produkter for hjem, kontor og det offentlige rom. Utvalget inkluderer plakater av forskjellige størrelser, postkort, trekort og treplater, fliser, kjøleskapmagneter, etc.

Nå er et lignende konsept utviklet for Norge med norske reise plakater for det norske markedet, “Come to Norway”. Dette konseptet er nå ferdigstilt og et nytt nettsted er på gang. Come to Norway ønsker en egnet norsk agent, som i dag jobber med produkter innen bokhandel, interiør, hjemmeinnredning, vintage, spill eller suvenirer/turistartikler.

Denne annonsen er ikke lenger tilgjengelig

Annonsen er utløpt eller fjernet av andre årsaker. Om du ønsker å se hele innholdet i annonsen likevel så må du være medlem av Agenturer.no. Er du allerede medlem så logg inn her. Hvis du ikke er medlem så kan du bestille medlemskap her

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkdin