Agenter søkes til utleie av ”mobile” Escape Room

Escape History AS leverer mystiske og spennende konsepter som er nøye utformet og pakket ned i “kuber – ca 50 x 50 cm” fylt med gåter, ledetråder, hemmelige rom osv. hvor opptil 5 personer kan spille samtidig. Det kreves fantasi, strategisk tenking, og godt samarbeide for å nå målet innen en bestemt tid.
Kubene leies ut for et fast månedsbeløp, og kundesegment er alt fra Hotell og Restaurant, til skole og fritid. Utleietid er normalt fra 6 mnd til 1 år pr kube.

Agentnettverk i hele Norge

Målet er å etablere et agent-nettverk i hele Norge, med hovedvekt på geografisk beliggenhet i, eller rundt byer.
Vi tilbyr gode betingelser (fast prosentsats i hele leieperioden)

Escape History AS er et relativt ungt selskap (snart 3 år) men har ambisjon om å bli Europas beste og største leverandør på utleie av Escape Room i ulike variasjoner innen utgangen av 2025

Ønsker du/dere å være med på dette spennende eventyret, vennligst ta kontakt med oss på ole@escapehistory.no – eller mobil 480 90 199

Selskap

Escape History AS

Kontaktperson

Ole Kjellmann

Telefon

480 90 199

Nettside

escapehistory.no

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Bli medlem

Du går glipp av muligheter akkurat nå hvis du ikke er medlem av Agenturer.no! Få flere muligheter og bedre avtaler for din bedrift ved å bli medlem.

MER INFORMASJON »

Bli eier/partner i Plusab

Plusab er i en vekstfase i Norge og søker nå en partner som kan bidra til at selskapet tar nye steg. Vi søker en partner som vil få en eierandel og som kan bidra positivt på salg og forretningsutvikling.

MER INFORMASJON »