MVH House of Brands AS er et familie eiet selskap med hovedkontor i Agder. Selskapets innehar et antall agenturer og distribusjons- og importavtaler for flere kjente merkevarer innenfor produktlinjen «Packs ‘n Bags», fortrinnsvis i medium til high-end segmentet. Pr dags dato innehar selskapet agenturet for RIMOWA, VAUDE, NATIONAL GEOGRAPHIC og BAQ of Norway.

Vi er i sluttforhandlinger med en kjent Europeisk merkevare hvor hele Skandinavia vil være aktuelt som territorie. Videre forhandler vi om 3 kjente Amerikanske merkevarer der også Skandinavia/Norden vil være aktuelt territorie.

MVH House of Brands AS henvender seg til og har egne forhandlere i flere av de norske byene og ønsker å utvide dette, men kun til kvalitetsforhandlere. Videre har vi mange B2B-avtaler som har gitt mange spennende muligheter. Sist, men ikke minst henvender vi oss også direkte til forbrukersegmentet gjennom Norges største nettbutikk for kofferter, vesker, sekker og bager – www.koffertkompaniet.no.

Produktene

Hovedfokus for våre agenter vil være på merkevarene VAUDE, BAQ of Norway og «nytt europeisk merke».

VAUDE er et Tysk merkevare med 3 produktlinjer, hvorav vi er innehaver av «Packs ‘n Bags» agenturet for Norge.  Selskapet er kjent for å ha de mest miljøvennlige produktene i Europa innenfor sitt område og ble i 2016 kåret til Tysklands mest bærekraftige merkevare uansett produktkategori.  Produktene er kjent for sin kvalitet og trendy utseende kombinert med funksjonalitet.

BAQ of Norway er et helt nytt merkevare fra et Norsk selskap.  Produktene ligger definitivt i High-end segmentet og fokuserer på rene linjer, miljøriktig skinn og høy kvalitet.  Produktene har sin opprinnelse fra det opprinnelige sjøfarten i Norge og fra «Skipsveskene».

«Nytt europeisk merke» er en kjent merkevare i Mellom-Europa, men lite kjent i Norge.  Selskapet er Italiensk og alle produkter bærer tydelig preg av det velkjente «Italienske design» som virkelig er et selling point.  Når dette så kombineres med høy kvalitet og en funksjonalitet som overgår annet vi har sett på markedet så blir dette spennende.

MVH House of Brands søker selvstendige agenter

Vi søker nå en dyktig og sulten agent som vil ha ansvar for Trøndelag (evt. også Nord-Norge om ønskelig / hensiktsmessig). Målgruppen for alle våre merkevarer er først og fremst nye forhandlere og nye B2B-kunder. Forhandlere skal fortrinnsvis finnes innenfor varehandel med fokus på reise, vesker, bager og accessories. I noen tilfeller kan også varehandel innenfor fashion & design være interessant. B2B-kunder finnes innenfor alle segmenter.

Det er ikke nødvendigvis et hinder om du har ikke-konkurrerende agenturer i din nåværende virksomhet.