MVH House of Brands AS er et familie eiet selskap med hovedkontor i Agder. Selskapets innehar et antall agenturer og distribusjons- og importavtaler for flere kjente merkevarer innenfor produktlinjen «Kofferter, Vesker og Bagger», fortrinnsvis i medium til high-end segmentet. Pr dags dato innehar selskapet agenturet for CALVIN KLEIN, DKNY, RONCATO, VAUDE, NATIONAL GEOGRAPHIC og den egne merkevaren EMGE.

MVH House of Brands AS henvender seg til og har egne forhandlere i flere av de norske byene og ønsker å utvide dette. Videre har vi mange B2B-avtaler som har gitt mange spennende muligheter. Uavhengig av dette, men ikke i konkurranse med, så henvender vi oss også direkte til forbrukersegmentet gjennom Norges største nettbutikk for kofferter, vesker, sekker og bager – www.koffertkompaniet.no.

MVH House of Brands AS ønsker å utvide antall selvstendige agenter til nye merkevarer

Vi søker nå en dyktige og sultne agenter til å bidra til ytterligere vekst. Målgruppen for alle våre merkevarer er først og fremst nye forhandlere og nye B2B-kunder. Forhandlere skal fortrinnsvis finnes innenfor varehandel med fokus på reise, vesker, bager, fashion, design og accessories. B2B-kunder finnes innenfor alle segmenter – «Alle har behov for kofferter ovesker».

Vi ser etter kandidater som er selvstendige og som liker en utfordring og som kan komplettere våre nåværende agenter.  Du er en person som bygger relasjoner og skaper tillit.

Din suksess er din kundeportefølje – til enhver tid.

Det er ikke nødvendigvis et hinder om du har ikke-konkurrerende agenturer i din nåværende virksomhet. Vi ønsker kontakt med agenter som allerede driver sitt eget foretak og jobber som agent i dag.