Agenter og ressurspersoner på salg og forretningsutvikling søkes

Eavent AS er et dataanalyse og rådgivningsselskap basert i Oslo.

Vi har spesialisert oss på å slå sammen stordata for å levere målbare og konkrete resultater for våre kunder. Tjenestene vi har utviklet kan demonstrere svært god ROI for alle bedrifter som ønsker å satse på online markedsføring.

Vi søker nå agenter som kan representere oss i de største byene i Norge.

Ressurspersoner på salg søkes

Vi har brukt lang tid for å utarbeide tjenestene våre som vil passe for de aller fleste små- og mellomstore bedrifter i Norge. Vi leverer en tjeneste som radikalt øker synligheten på nett for norske bedrifter og skaffer dem en jevn strøm av kundeleads og henvendelser.

Alt ligger nå til rette for å starte salget og derfor søker vi nå noen få ressurspersoner som vi vil inngå en agentavtale med.

Vi vil gi full opplæring, salgsleads, og god støtte i alt salgsarbeidet. Høy provisjon er også en selvfølge. Men i tillegg til dette er vi åpen for å disktuere en garantilønn etter en prøveperiode – og også, for riktig kandidat, kan vi også snakke om opsjoner og eierandeler i selskapet

Vi brenner for tjenestene vi har utviklet som vi vet leverer enestående resultater for våre kunder. Nå ønsker vi derfor kontakt med deg som brenner for salg og kan hjelpe oss å ta våre tjenester ut i det norske markedet.

Søknad via kontakt-knappen under eller på e-post til eavent@eavent.no. Har du spørsmål om denne muligheten så kan du ringe til Jeffrey Avent på 47288896.