BSRK AS er en merkevare innenfor friluft og fiske. Vi har så langt fått inn våre produkter hos noen godt etablerte fiskebutikker i Rogaland og responsen har vært veldig god!

Det startet som en hobby, men vi ser nå etter agenter som kan få ut produktene våre i butikker i hele Norge. Etter hvert som flere butikker er på plass vil vi også utvikle flere produkter, og vi ønsker gjerne våre agenter med på prosessen når nye produkter skal utvikles.

 • null

  Selskap

  BSRK AS

 • null

  Kontaktperson

  Morten Engevik Vorre

 • null

  Telefon

Produktene

I dag har vi 5 forskjellige ferskvannssluker i 7 og 14 gram. Disse produktene er designet i egne former direkte hos fabrikk. Vi har fått kjempegod respons på disse slukene så langt!
Vi har også en trådløs turhøyttaler som er vanntett med veldig god lyd! Et «must» rundt bålet på fisketur, i båten eller på campingtur.
Etter hvert vil vi utvikle flere produkter, og god dialog med forhandlere og agenter skal sørge for at vi utvikler produkter som treffer godt hos sluttkunden.

Salgsagenter søkes

Kundegruppen vår er i hovedsak jakt-/fiskebutikker, båtforhandlere, campingforhandlere og turistbutikker. Vi søker derfor agenter med erfaring i dette markedet.

Betingelser vil bli avtalt ut i fra hver enkelt avtale basert på størrelse. Det vil være muligheter for gode betingelser for den riktige agenten. Vi ønsker også å ha noen få agenter i Norge som får ansvar for hvert sitt distrikt.