7 tjenester som øker omsetningen

Agenturer.no er Norges ledende portal  for selvstendige selgere, agenturer, og forretningsmuligheter. 

Her er informasjon om 7 tjenester og ressurser som kan hjelpe din bedrift til økt omsetning. Alle med lav-risiko og høy oppside. 

Om Agenturer.no

Vi jobber alltid for å overlevere til våre kunder og brukere. Vi får stadig tilbakemeldinger fra bedrifter som er blitt overrasket over hvor mye konkret verdi våre tjenester har tilført dem.

Du kan lese mer om Agenturer.no her og du kan også sjekke noen av våre referanser under. 

Hva sier brukere av Agenturer.no

Å samarbeide med dyktige salgagenter er en smart strategi for å øke salget. istedenfor å ansatte egne selgere og bygge opp nye salgskontorer vil det ofte være mye raskere og enklere å knytte til seg provisjonsbaserte agenter som selger for dere. Den økonomiske risikioen langt lavere enn ved faste ansattelser. 

Oppsiden er også svært høy ettersom en stor del av våre følgere er etablerte agenter med eksisterende kunder og de kan raskt komme i gang med salg til både eksisterende kundeportefølje og nye kunder. 

Agenturer.no er Norges ledende portal for å finne selvstendige salgsagenter (ingen andre er i nærheten). Gjennom Agenturer.no når dere ut til Norges dyktigste agenter – og dere får samtidig en rekke nyttige innspill og tips på hvordan dere kan lykkes med provisjonsbaserte agenter. 

Men salgsagenter passer ikke for alle selskaper. Så vi anbefaler alle å få en gratis og uforpliktende konsultasjon for akkurat din bedrift.  Ved å svare på 8 enkle spørsmål får du en skriftelig evaluering tilbake fra oss om ditt selskap kan øke salget med eksterne selgere. 

Vi har svært god oversikt over nye agenturmuligheter i Norge. Uansett hvilken bransje dere jobber i kan det finnes komplementerende produkter dere kan tilby kunder. Istedenfor at dere får en unødvendig konkurrerent som jobber mot det samme markedet som dere kan det være lønnsomt å sikre dere agenturrettigheter for produkter som passer godt sammen med det dere allerede selger. En godt mersalgsprodukt betyr merinntekter på kundene dere allerede har. 

Den beste måten å være oppdatert på nye agenturmuligheter er ved å melde dere på vårt nyhetsbrev. Det er også helt gratis. 

Sjekk 3 rapporter om salg og andre fordeler du får helt gratis her: agenturer.no/nyhetsbrev

Medlemskap hos Agenturer.no lønner seg stort for de aller fleste småbedrifter (1-10 ansatte). Du får adgang til markedsledende rabattavtaler, eksklusive tips om nye inntektsmuligheter (tilpasset ditt foretak), og verdifull informasjon om hvordan akkurat din bedrift finner flere kundeleads. 

Du får også Norges beste online-kurs innen salg inkludert i medlemskapet. 

Se alle fordelene du får og referanser fra andre bedriftsledere her: agenturer.no/bli-medlem

Verktøy for å finne kundeleads

Mangler dere et godt verktøy for å finne potensielle kunder og ta ut prospektlister? Agenturer.no er forhandler for flere ledende aktører på dette markedet og vi kan hjelpe dere å få finne det beste verktøyet for deres behov til en uslåelig lav pris for dere.  Bare kontakt oss for mer info. 

Gratis kundeleads

Selger dere B2B? Prospecta gjør det lekende lett å finne og følge opp nye kundeleads. Få 3 månder gratis prøveperiode her.

2,8 millioner kunder

Selger dere til privatkunder? Nå kan du enkelt sjekke om en privatperson er reservert mot salg eller ikke. Ubegrenset med søk.

B2B-lister

Gjør ubegrenset med listeuttrekk og bli automatisk varslet om nyetableringer og endringer i ditt marked.

Jobber din bedrift konsultativt eller tilbyr dere betalt rådgivning som kan gjøres over telefon? I vår nåværende situasjon hvor fysiske møter blir mer og mer sjeldent er en betalt telefontjeneste mer aktuell enn noensine. Du kan nå få tilgang til den ledende tekniske løsningen på markedet for å ta seg betalt over telefon. 

Kr. 750,- i verdi til deg

Usikker på hvordan vi kan bidra til din bedrift? Gi oss en utfordring ved å fylle ut skjemaet under – og vi kommer tilbake med et forslag som vil inneholde (dokumenterbart) verdi for minst kr. 750,- i verdi til deg. Det er helt gratis og uforpliktende.

For ordens skyld: Ikke fyll ut dette skjemaet hver dag. Da blir det litt vanskelig for oss.  Og hvis du er eksisterende betalende medlem av Agenturer.no så bruk heller skjema på medlemsidene.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.