7 tjenester som øker omsetningen

Agenturer.no er Norges ledende portal  for selvstendige selgere, agenturer, og forretningsmuligheter. 

Her er oversikt over 7 tjenester og ressurser som får enda mer fart på salget til din bedrift:

Få selgere/agenter som jobber på ren provisjon

Å samarbeide med dyktige salgagenter er en smart strategi for å øke salget. istedenfor å ansatte egne selgere og bygge opp nye salgskontorer vil det ofte være mye raskere og enklere å knytte til seg provisjonsbaserte agenter som selger for dere. Den økonomiske risikioen er naturligvis langt lavere enn ved faste ansattelser. 

Agenturer.no er Norges ledende portal for å finne selvstendige salgsagenter. Gjennom oss når dere ut til kandidatene dere ønsker – og dere får samtidig en rekke nyttige innspill og tips på hvordan dere kan lykkes med provisjonsbaserte agenter. 

Men salgsagenter passer ikke for alle selskaper. Så vi anbefaler alle å få en gratis og uforpliktende konsultasjon for akkurat din bedrift.  Ved å svare på 8 enkle spørsmål får du en skriftelig evaluering tilbake fra oss om ditt selskap kan øke salget med eksterne selgere. 

Få rettigheter på et relevant og lønnsomt mersalgsprodukt

Vi har god oversikt over nye agenturmuligheter i Norge. Uansett hvilken bransje dere jobber i kan det finnes komplementerende produkter dere kan tilby kunder. Istedenfor at dere får en unødvendig konkurrerent som jobber mot det samme markedet som dere kan det være lønnsomt å sikre dere agenturrettigheter for produkter som passer godt sammen med det dere allerede selger. 

Den beste måten å være oppdatert på nye agenturmuligheter er ved å melde dere på vårt nyhetsbrev. Det er også helt gratis. 

Sjekk 3 rapporter om salg og andre fordeler du får helt gratis her: agenturer.no/nyhetsbrev

Kutt kostnader og øk inntekter med medlemskap hos Agenturer.no

Medlemskap hos Agenturer.no lønner seg stort for de aller fleste småbedrifter (1-10 ansatte). Du får adgang til markedsledende rabattavtaler, eksklusive tips om agenturmuligheter, og verdifull informasjon om hvordan akkurat din bedrift finner flere kundeleads. 

Se alle fordelene du får og referanser fra andre bedriftsledere her: agenturer.no/bli-medlem

Verktøy for å finne kundeleads

Gratis kundeleads

Selger dere B2B? Prospecta gjør det lekende lett å finne og følge opp nye kundeleads. Få 3 månder gratis prøveperiode her.

2,8 millioner kunder

Selger dere til privatkunder? Nå kan du enkelt sjekke om en privatperson er reservert mot salg eller ikke. Ubegrenset med søk.

B2B-lister

Gjør ubegrenset med listeuttrekk og bli automatisk varslet om nyetableringer og endringer i ditt marked.

Bygg ditt profesjonelle nettverk

Meet Over Coffee er en ledende nettverksportal for ledere som ønsker å utvide sitt profesjonelle nettverk. Som medlem får du inntill 52 møter årlig – og du kan dermed utvide ditt nettverk i rekordfart. Fokuset til Meet Over Coffee er likevel på kvalitet foran kvantitet – og deres algoritme finner “matcher” som gir deg og din nye kontakt gjensidig nytteverdi.

Kr. 750,- i verdi til deg

Usikker på hvordan vi kan bidra til din bedrift? Gi oss en utfordring ved å fylle ut skjemaet under – og vi kommer tilbake med et forslag som vil inneholde (dokumenterbart) verdi for minst kr. 750,- i verdi til deg. Det er helt gratis og uforpliktende. 

For ordens skyld: Ikke fyll ut dette skjemaet hver dag. Da blir det litt vanskelig for oss.  Og hvis du er eksisterende betalende medlem av Agenturer.no så bruk heller skjema på medlemsidene. 

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hva sier brukere av Agenturer.no