Medlemskap i Agentforeningen passer best for bedriftsledere som drifter selskapet med mellom 1 til 10 ansatte. Her følger 21 grunner til å melde seg inn:

 1. Eksklusive Agenturmuligheter. På medlemssidene legger vi ut agenturmuligheter som vi vet om som ikke blir annonsert åpent. Her kan du finne interessante selskaper, agenturer, og forretningsmuligheter som få andre vet om.
 2. Guiden «Prospektering 2.0.». For å lykkes som bedriftseier er det ofte essensielt å ha tilgang på gode kundeleads. Prospektering 2.0. er en guide som du finner på medlemssidene som kontinuerlig oppdateres med de siste strategier innen prospektering og laedsgenerering. Flere av metodene passer svært godt for selvstendig næringsdrivende og småbedrifter med små markedsbudsjett.
 3. På jakt etter nye agenturer? Du kan på medlemssidene registrere en egen agentprofil hvor du skriver hvilke agenturer/muligheter dere er åpen for. Vi promoterer da denne til våre kunder og prospekter som er på jakt etter agenter. Potensielle samarbeidspartnere kan da kontakte dere direkte – istedenfor at dere leter etter dem.
 4. Behov for dokumentmaler? Kontrakter for agenturvirksomhet? Vi har 30+ kontraktsmaler på medlemssidene som du fritt kan benytte til eget bruk.
 5. Tilgjengelig advokathjelp. Har du spørsmål og trenger hjelp fra advokat? Du får en times gratis konsultasjon med Advokat Morten Grimstad som har mye erfaring med agenturvirksomhet.
 6. Lukket forum for medlemmer. Du får tilgang på vår lukkete gruppe for medlemmer hvor du kan stille spørsmål og dele erfaringer med andre bedriftseiere og gründere.
 7. Skal du ut å fly? Medlemmer har 6 prosent rabatt på innenlandsreise hos Norwegian og 10 prosent på langdistanse. Du får en kode som du enkelt kan legge inn når du bestiller reisen og prisen kuttes automatisk.
 8. Trenger dere bedriftslister til salg og markedsføring? Regnskapstall.no har de mest oppdaterte listene på markedet hvor du kan ta ubegrenset med uttrekk som lastes ned i excel. Du kan filtrere på all tenkelig informasjon (økonomiske nøkkeltall, antall ansatte, geografi, etc.). Det er også mulig å plassere selskaper på overvåkning og bli varslet når det skjer endringer hos dem eller eventuelt overvåke nyetableringer basert på kriteriene du setter. Kredittsjekk er også mulig. Normal pris er kr. 7 188,- eks. mva pr. år for deres Premium+ abonnement. Som medlem av Agentforeningen får du 60 prosent rabatt og betaler kun kr. 2 875,- eks. mva. Det er en besparelse på kr. 4 133,- første år.
 9. Har bedriften din en nettside? Medlemmer får gratis bannerannonse på Toppselger.no som gir nettsiden ekstra eksponering og en god backlink.
 10. Leiebil? Medlemmer har 15 prosent rabatt hos Hertz Bilutleie! Rabattkode oppgis enkelt ved bestilling.
 11. Sende varer med post/budbil? Vi har også fått tilgang på fordelsavtaler med DHL og Bring som gir medlemmer inntil 50 prosent på deres frakttjenester.
 12. Bo på hotell? Medlemmer har 14-21 prosent rabatt på Thon Hotels. Avtalekode oppgis ved bestilling enten på nett eller på telefon.
 13. Ønsker du de aller beste betingelser på hoteller over hele verden? Da anbefaler vi medlemskap av Hotel Express som har eksklusive fordelsavtaler med nærmere 100 000 hoteller på verdensbasis. Hotel Express er basert i Norge (Kristiansand) og har naturligvis utmerket dekning også i Norge – samt andre gode rabatter på bensin, leiebil, og hurtigruten. Årsmedlemskap hos dem koster kr. 2 400,- eks. mva. Bestill gjennom Agentforeningen og du betaler kun kr. 1 200,- eks. mva. 50 prosent spart!
 14. Markedsføring av deres produkter / tjenester! Har dere et produkt / tjeneste som passer for bedriftsledere, selgere, eller gründere? Om dere er villig til å lage et godt spesialtilbud for Agenturer.no så vil vi promotere dere sammen med tilbudet til vårt nettverk som bistår av tiusenvis av forretningsinteresserte personer (gjennom både Agenturer.no og Toppselger.no).
 15. Få på plass agenter/forhandlere som selger for dere! Medlemmer av Agentforeningen har 20 prosent rabatt på annonseprisene til Agenturer.no. Agenturer.no er den desidert ledende kanalen for å finne selvstendige salgsagenter i Norge.
 16. Litt lektyre for gründere! Villig til å bruke 20 minutter på å fylle ut et skjema hvor du deler noen av dine erfaringer med oss (som vi kan bruke som ideer til å skape mer eksklusivt og godt innhold for medlemmer)? Da sender vi deg Gründerbibelen som er en spennende og underholdende bok proppfull av forretningskonsepter skrevet av Peter Barbulla. Normal utsalgspris er kr. 579,-.
 17. Skal dere ansette selgere? Ikke selvstendige agenter, men ha selgere med fast ansettelse som jobber direkte for dere. Da publiserer vi stillingsutlysningen deres gratis på forsiden av Toppselger.no som er godt besøkt av profesjonelle selgere fra hele landet. Vi deler også stillingsutlysningen på Toppselgers Facebook-side med nærmere 8000 følgere.
 18. Enda flere rabattavtaler! På medlemssidene finner du også eksklusive rabattkoder på alt av firmagaver (15 %) og luksuskofferter for forretningsreisende (20 prosent).
 19. Bli oppdatert på nye muligheter! Som medlem av Agentforeningen varsler vi deg personlig når vi kommer over ledige agenturer i din bransje. Husk å fylle ut skjema med kriterier for varslinger du ønsker å motta etter du har meldt deg inn.
 20. Eksklusive rapporter og guider! Vi jobber kontinuerlig med eksklusive guider for medlemmer som fokuserer på hvordan dere kan få flere kunder. Prospektering 2.0. er den ene guiden som kontinuerlig oppdateres med prospekterinngsguider. Andre guider som lanseres sommeren 2017 er «Linkedin som salgsverktøy» og «Salg & Provisjon». Den siste baserer seg på tilbakemeldinger vi har hentet fra dusinvis av selgere og salgsagenter om hvilke provisjonsmodeller de foretrekker.
 21. Noe mer du ønsker? Vi er alltid tilgjengelig for medlemmer og vil gjerne ha innspill på andre fordeler vi kan inkludere i medlemskapet. Er det en dokumentmal du trenger? Er det noe du ønsker mer informasjon om? Er det et produkt du ønsker en bedre pris på? Meld fra til oss og vi forsøker å skaffe til veie akkurat det du trenger.