12 000 varme kundeleads søker toppselger

Er du en dyktig telefonselger og i tillegg musikkinteressert så er dette muligheten du har ventet på. 

Tori Skrede har skapt en braksukssess med online-kurset “Få liv i pianoet ditt”. Kursdeltakere strømmer på og hun har ikke lenger kapasitet til å følge opp varme kundeleads som ber om oppfølging.

Hun søker derfor en toppselger som kan hjelpe henne med oppfølging og closing av disse. Dette er en utmerket mulighet for å få en svært solid ekstrainntekt eller hovedinntekt. Du kan jobbe hjemmefra og ettersom du jobber opp mot eksisterende privatkunder så har du fleksibel arbeidstid mellom 9 og 21. 

I tillegg til varme kundeleads vil du også få full opplæring av Tori Skrede.

Les historien om kurset hennes under og ta konakt om det kan passe for deg. 

Kundeveileder søkes

I 2016 fikk jeg en idé om å starte et onlinekurs i pianospill. Eller, nærmere bestemt, ideen var å lære voksne folk å spille piano ved hjelp av enkle akkorder i stedet for masse noter. Jeg visste at det står veldig mange ubrukte pianoer rundt i de tusen norske hjem. Mange, mange voksne nordmenn har en eller annen gang lært å spille piano etter noter (mer eller mindre frivillig!) Dessverre er det mange av dem som BARE har lært å spille etter noter og dermed ikke aner hvordan de skal kunne spille noe som helst uten.

Dermed blir pianoet stående ubrukt når notespillinga er lagt på hylla, og pianoeieren aner ikke hvordan han eller hun skal gå fram for å bruke pianoet litt mer til hverdags og kose seg med å spille og synge enkle viser og poplåter.

Da jeg gikk ut med gratiskurset og det påfølgende onlinekurset «Få liv i pianoet ditt!» sommeren 2016 ante jeg ikke hvor stor suksessen skulle bli. Men det tok ikke mange dager før de positive tilbakemeldingene begynte å komme.

Deltakerne meldte om store åpenbaringer. Mange skrev at de ikke hadde ant  at det kunne være så enkelt og forståelig å lære seg å bruke noen få enkle akkorder på flere måter i stedet for masse noter i et hefte. Jeg fikk mailer fra folk som hadde mistet jobben eller slet med sykdom og merket at spillinga ga dem mening i en vanskelig hverdag. Andre fortalte om hvordan de plutselig kunne dra i gang allsang og spre glede i ymse sosiale sammenhenger.

Og suksessen fortsatte. Til nå har jeg hatt ca. 12000 deltakere på gratis introkurs og gratis webinar, og en god del av dem har gått videre til betalingskurset med videoleksjoner. En god del av dem har igjen gått videre til direkte oppfølging individuelt eller i gruppe.

Interessen og pågangen har nå blitt stå stor at jeg ikke klarer å følge opp alle kundene alene lenger. Jeg vil derfor styrke teamet og søker i første omgang etter en kundeveileder/selger som kan hjelpe til å følge opp kundene/kursdeltakerne gjennom veilednings-/strategisamtaler pr. telefon for å hjelpe dem å velge riktig vei videre.

Jobben din vil være å gjennomføre veilednings- og strategisamtaler med eksisterende kunder pr. telefon eller nett. Kundene og kursdeltakerne booker selv samtaler fordi de ønsker det og er dermed motivert for å komme seg videre. Du skal dermed ikke ta kontakt med ukjente folk, men først og fremst følge opp kunder som allerede kjenner og liker kurskonseptene og metodikken og gjerne vil ha råd og veiledning til hvordan de kan velge riktig vei videre for å oppnå dét de ønsker.

Gjennom samtalene skal du hjelpe kundene å finne den oppfølgingen de ønsker og dermed fylle de større kursprogrammene mine med riktige deltakere. Dette kan være den perfekte jobben for deg som er flink til å inspirere andre til å få fart på seg selv og sette i gang tiltak for å få den hjelpen de trenger.

Er dette deg?

En viktig del av det å være en god veileder er å kunne kommunisere og hjelpe andre gjennom utfordringene sine og inspirere dem til å ta grep til tross for frykt og sperrer av alle slag

Hvis du selv har erfaring med viktig, personlig vekst og utvikling, som pianospiller eller på et annet viktig område, er det flott. Har du erfaring med en eller annen form for coaching av andre eller markedsføring på nettet, er det et ekstra pluss.

For å søke på stillingen må du være glad i å snakke med folk. Du må være god til både å lytte og kommunisere. Hvis du IKKE er komfortabel med å snakke med mennesker, å viske vekk motforestillinger og å ønske å gjøre en forskjell for medmennesker, er ikke dette noe for deg.

Du må også ha lyst til å studere min visjon, undervisningsmetodene, kursprogrammene og markedsføringsinnholdet mitt godt og grundig så fullt ut forstår hva jeg lærer bort og trygt kan speile språket og innholdet. Da kan du veilede kundene så de får riktig oppfølging videre og kursprogrammene mine blir fylt med de riktige menneskene.

Hvordan søker du?

For å søke på stillingen som kundeveileder/selger trykker du på linken nedenfor og svarer på spørsmålene du kommer til.  Hvis jeg synes du ser spennende ut sender jeg deg en mail, og så tar vi en prat!

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Bli medlem

Du går glipp av muligheter akkurat nå hvis du ikke er medlem av Agenturer.no! Få flere muligheter og bedre avtaler for din bedrift ved å bli medlem.

MER INFORMASJON »