Daglig leder? Sjekk som kan øke omsetningen

Agenturer.no er Norges ledende portal  for selvstendige selgere, agenturer, og forretningsmuligheter. Nedenfor er 3 tips, og noen ekstra bonuser, til tjenester og verktøy som kan øke omsetningen til din bedrift. Sjansen er svært høy for at minst en av disse vil være relevant og lønnsom for deg. 

Få selgere/agenter som jobber på ren provisjon

Å samarbeide med dyktige salgagenter er en smart strategi for å øke salget. istedenfor å ansatte egne selgere og bygge opp nye salgskontorer vil det ofte være mye raskere og enklere å knytte til seg provisjonsbaserte agenter som selger for dere. Den økonomiske risikioen er naturligvis langt lavere enn ved faste ansattelser. 

Agenturer.no er Norges ledende portal for å finne selvstendige salgsagenter. Gjennom oss når dere ut til kandidatene dere ønsker – og dere får samtidig en rekke nyttige innspill og tips på hvordan dere kan lykkes med provisjonsbaserte agenter. 

Men salgsagenter passer ikke for alle selskaper. Så vi anbefaler alle å få en gratis og uforpliktende konsultasjon for akkurat din bedrift.  Ved å svare på 8 enkle spørsmål får du en skriftelig evaluering tilbake fra oss om ditt selskap kan øke salget med eksterne selgere. 

Få rettigheter på et relevant og passende mersalgsprodukt

Vi har god oversikt over nye agenturmuligheter i Norge. Uansett hvilken bransje dere jobber i kan det finnes komplementerende produkter dere kan tilby kunder. Istedenfor at dere får en unødvendig konkurrerent som jobber mot det samme markedet som dere kan det være lønnsomt å sikre dere agenturrettigheter for produkter som passer godt sammen med det dere allerede selger. 

Den beste måten å være oppdatert på nye agenturmuligheter er ved å melde dere på vårt nyhetsbrev. Det er også helt gratis. 

Sjekk 3 rapporter om salg og andre fordeler du får helt gratis her: agenturer.no/nyhetsbrev

Kutt kostnader og øk inntekter med medlemskap hos Agenturer.no

Medlemskap hos Agenturer.no lønner seg stort for de aller fleste småbedrifter (1-10 ansatte). Du får adgang til markedsledende rabattavtaler, eksklusive tips om agenturmuligheter, og verdifull informasjon om hvordan akkurat din bedrift finner flere kundeleads. 

Se alle fordelene du får og referanser fra andre bedriftsledere her: agenturer.no/bli-medlem

Andre salgsverktøy

Gratis kundeleads

Selger dere B2B? Prospecta gjør det lekende lett å finne og følge opp nye kundeleads. Få 3 månder gratis prøveperiode her.

2,8 millioner kunder

Selger dere til privatkunder? Få oversikt over 2,8 millioner personer som ikke er reservert mot telefonsalg/postreklame.

B2B-lister

Gjør ubegrenset med listeuttrekk og bli automatisk varslet om nyetableringer og endringer i ditt marked.

Spørsmål?

Har du spørsmål om noen av tjenestene over eller har du andre spørsmål til Agenturer.no? Kontakt oss under og v svarer deg raskt. 

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hva sier brukere av Agenturer.no